iPad kullanıcılarına Photoshop müjdesi!

iPad kullanıcılarına Photoshop müjdesi!

Apple ülkemizdeki tüm ürünlerine uyguladığı zamlar ile konuşuluyor olsa da, daha iyi bir kullanıcı deneyimi için çalışmalarına devam ediyor. Şirketin iOS 11 sonrasında ilk hedeflerinden birisi, iPad ile bilgisayar deneyimi sunmak oldu.

Bu konuda iş uygulama geliştiricilere düşüyor. Adobe tarafından iPhone ve iPad kullanıcılarına sunulan onlarca uygulama bulunuyor. Ama özellikle iPad için Photoshop, ( Photoshop Express ) kullanıcılar tarafından yetersiz bulunuyor.

iPad için Photoshop tam sürüme dönüşecek!
 

Özellikle iPad Pro serisinin güçlü işlemcisi, devasa ekranı ve kalem desteğini göz önünde bulundurulduğunda, bilgisayalardaki Photoshop’un, yani uygulamanın tam sürümünün iPad modellerinde rahatlıkla çalışması mümkün.


Müjdeli haberi Adobe Creative Cloud ürün şefi Scott Belsky verdi. Photoshop’un tam sürümünü iPad’e getirmek için çalışmaların başladığını belirten Belsky, tarih vermese de, Adobe’nin yıllık MAX konferansı yani Ekim ayı işaret ediliyor.

Uygulamanın 2019 yılına sarkabileceğini belirten Belsky, müşterilerinin son dönemde bilgisayarların aksine tablet kullanımını artırdığını belirtiyor. Tam sürüm Photoshop’un hangi iPad modellerine geleceği şu anda bilinmiyor. Ancak, beklentimiz en kötü ihtimal ile tüm iPad Pro modellerine sunulması yönünde.
Kaynak: Shiftdelete

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.