İpek Demir'den Unutuverdim çıktı

İpek Demir'den Unutuverdim çıktı

İpek Demir, bu yazın en iddialı çalışmalarından biri olmaya aday teklisi “Unutuverdim” e Hasan Kuyucu yönetmenliğinde klip çekti Ümraniye platolarında gerçekleşen çekimler 22 saat sürdü.

İpek Demir, bir süre önce müzikal partneri Mert Demir ile birlikte YouTube’da paylaştıkları “Unutuverdim” çalışmasıyla kısa zamanda 25 Milyon gibi önemli bir izlenme sayısına ulaşmış ve büyük beğeni toplamıştı. Su gibi berrak, güçlü sesi ve yorumuyla müzik severlerden tam not alan İpek Demir, yapımcılığını Paradise Production Esat Kaba'nın üstlendiği proje ile kliplendirerek DMC etiketiyle yayınladı. Sözleri Ayşe Birgül Yılmaz’a bestesi Özkan Turgay’a ait olan şarkı, Alper Atakan Arenje'siyle dinleyenlerin beğenisine sunuldu.


Çocukluğundan beri söz ve besteler yapan İpek Demir, kendi eserlerinin yanında farklı dillerde ve farklı müzik türlerindeki başarılı yorumuyla da dinleyenlerden tam not alıyor. Çok titiz ve özenli bir süreçten geçen “UNUTUVERDİM” DMC etiketiyle tüm müzik marketlerde ve dijital platformlarda yerini aldı.

İpek Demir - Unutuverdim
Söz: Ayşe Birgül Yılmaz 
Müzik: Özkan Turgay 
Düzenleme: Alper Atakan 
Yönetmen: Hasan Kuyucu 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.