İpek Öz Antalya’da şampiyon

İpek Öz Antalya’da şampiyon

Milli tenisçimiz İpek Öz profesyonel kariyerinin ikinci tekler zaferine Antalya’da düzenlenen 15 bin dolar ödüllü Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF) turnuvası GD Tennis Cup Series’te ulaştı.

İpek Öz Antalya’da şampiyon

Milli tenisçimiz İpek Öz profesyonel kariyerinin ikinci tekler zaferine Antalya’da düzenlenen 15 bin dolar ödüllü Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF) turnuvası GD Tennis Cup Series’te ulaştı. 20 yaşındaki sporcumuz çiftler kategorisinde ise Ukraynalı partneri Viktoriya Petrenko ile ikincilik elde etti.

Büyükler Türkiye Şampiyonası’ndaki tekler ve çiftler şampiyonluğunun ardından yükselen bir performans grafiği çizmeye devam eden İpek Öz, final karşılamasında 1 numaralı seribaşı Çek raket Johana Markova’yı 6-1, 6-3’lük net bir galibiyetle yenerek şampiyonluğu göğüsledi. Hava muhalefeti nedeniyle sarkan turnuvada bugün tekler ve çiftler yarı finali, tekler ve çiftler finali olmak üzere 4 maça çıkan Öz, gün içerisinde toplam 4 saat 48 dakika kortta mücadele verdi. Günün son maçında kıyasıya bir mücadelenin ardından temsilcimiz İpek Öz ve Ukraynalı partneri Viktoriya Petrenko, Çek raketler Johana Markova - Nika Radisic’e 4-6, 5-7 kaybederek turnuvayı çiftler kategorisinde ise finalist olarak tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.