İPEKÇİ MERHUM'DA ALKIŞ VE KAHKAHA TUFANI

İPEKÇİ MERHUM'DA ALKIŞ VE KAHKAHA TUFANI

Risus Sanat ve Karahisar Gençlik Merkezi'nin ortaklaşa hazırladığı İpekçi Merhum adlı tiyatro oyununda salon alkış ve kahkahalarla inledi.

Karahisar Gençlik Merkezi Kişisel Gelişim Atölyesi Drama Eğitimi kapsamında eğitim alan gençler ile Renkli İmgeler Saati Uygulama Sahnesi (RİSUS SANAT)'ın ortaklaşa sahneye koydukları İpekçi Merhum adlı tiyatro oyunu izleyiciden büyük beğeni aldı.

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Konferans Salonu'nda oynanan oyunu 500'e yakın tiyatrosever izledi. Oyunda izleyicinin alkış ve kahkahası sebebiyle oyuncular sıkça duraklamak zorunda kaldılar.

İbnürrefik Ahmet Nuri Sekizinci'nin yazdığı, Yönetmenliğini Seyhun Sertan ve Onur Yalçın'ın yaptığı İpekçi Merhum tiyatro oyununda Risus Sanat oyuncuları ve Gençlik Merkezi gönüllü gençleri aynı sahneyi paylaştı. Oyunda rol alan Onur Yalçın, Fulya Coşgun, Seyhun Sertan, Zehra Bağdır, Selin Demir, Cansu Ünlü, Elif Öztürk, Yusuf Bayın, Orhan Bayrakçeken, Osman Ekinci, Gizem Elibol, Faruk Kılınç, Mehmet Çolak, Didem Bayrakçeken ve Şadi Yücekaş başarılı performanslarıyla göz doldurdu.

Oyun sonunda Risus Sanat Yönetmeni Seyhun Sertan, Karahisar Gençlik Merkezi Müdürü Gökhan Gürbüz'e plaket takdim etti. Gökhan Gürbüz yaptığı konuşmada "Muhteşem bir tiyatro gecesiydi. Gönüllü gençlerimizin de yer aldığı, Risus Sanat ekibinin hazırladığı 'İpekçi Merhum'u büyük beğeni ile izledik. Kişisel Gelişim Atölyesi Drama eğitimi kapsamında aylardır yaptıkları çalışmalara fazlasıyla değmiş. Tüm oyunculara ve salonu dolduran tüm tiyatroseverlere teşekkürler. Herkesin emeğine sağlık." dedi. Risus Sanat Yardımcı Yönetmeni Onur Yalçın'ın Gençlik Merkezi liderleri ve oyunculara teşekkür belgesi takdimi ile gece sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.