iPhone 11 Fiyatları: En Ucuz Seçenekler

iPhone 11 Fiyatları: En Ucuz Seçenekler

iPhone 11 Özellikleri: Performans, Kamera ve Tasarım Detayları

iPhone 11, teknoloji dünyasının önde gelen şirketi Apple tarafından 2019 yılında sunulmuştur. Bu cihaz, benzersiz özellikleri ve şık tasarımıyla öne çıkmaktadır.

iPhone 11 ailesinin en küçük modeli olan telefon, küçük olmasına rağmen oldukça güçlü bir donanıma sahip. A13 Bionic çipsetini kullanıyor. Bu da özellikle iOS 13 ile birlikte çok daha yüksek performansı, daha az enerji tüketerek sunacağının garantisini veriyor. Ayrıca iPhone XS serisine güç veren A12 Bionic’e kıyasla yüzde 20 daha fazla performans sunuyor.

4 GB RAM’e sahip olan telefon üç farklı depolama alanı seçeneği sunuyor. Kullanıcılar 64 GB / 128 GB ve 256 GB depolama alanı arasında tercih yapabilirken, yıllardır olduğu gibi microSD kart girişine yer verilmiyor.

iPhone XR’nin yerini alan telefon, çift arka kameraya sahip. 12 Megapiksel çözünürlüğünde ve gelişmiş gece modu özellikleri sunuyor. Geniş açı kamera, daha fazla ayrıntıyı yakalamanıza olanak tanırken, portre modu ve HDR özellikleri sayesinde fotoğraflarınız profesyonel görünüyor. Bununla birlikte ön kamera da 12 MP çözünürlüğü ile muhteşem selfie'ler çekmenizi sağlıyor. Pro modelleri ile arasındaki en önemli fark, kamerasının özellikle düşük ışık koşullarında o modellerin gerisinde kalması.

iPhone 11, şık ve dayanıklı bir tasarıma sahip. Önceki modeller ile benzer şekilde çentikli tasarıma devam ediliyor. Cam arka kaplama, telefonu hem lüks hem de dayanıklı kılıyor. Ayrıca suya ve toza karşı dayanıklılık sertifikası olan IP68 ile geliyor. 6.1 inçlik Liquid Retina ekranı canlı renkler sunarken, telefonun genel tasarımı modern ve şık bir görünüm sunuyor.

iPhone X ile tanıtılan ve biyometrik doğrulama seçeneği olarak sunulan Face ID, artık yüzde 30 daha hızlı bir şekilde çalışıyor. Ayrıca, Face ID'nin farklı mesafe ve açılardaki performansı da iyileştirildi.

En Ucuz iPhone 11 Modelleri Cimri.com'da

Cimri.com, kullanıcılar için en iyi fırsatları sunan bir platformdur. Farklı satıcıların iPhone 11 fiyatlarını karşılaştırarak bütçenize uygun iPhone 11i, en ucuz fiyatıyla almanıza yardımcı oluyor.

iPhone 11 64 GB seçeneği ile, iPhone 11 ailesinin en uygun fiyatlı telefonu olarak öne çıkıyor fakat iPhone 11 64 GB fiyatları sürekli olarak değişiyor, bu nedenle Cimri.com'u takip ederek güncel fiyatlardan haberdar olabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum