iPhone 12 için yeni şarj sürprizi!

iPhone 12 için yeni şarj sürprizi!

iPhone 11 serisi ile karşımıza çıkması beklenen ters kablosuz şarj özelliği, iPhone 12 modelleri için etkin hale getirilebilir. 

Aslında MagSafe aksesuarlarının yeniden ortaya çıkmasıyla birlikte, iPhone 12 için ters kablosuz şarj özelliğinin geleceği beklentiler arasındaydı. Ortaya çıkan FCC belgesine göre yeni iPhone modelleri için kablosuz şarj cihazlarını ve aksesuarları yeniden şarj edebilen 360 kHz şarj işlevi şeklinde belgede bir ifade yer aldığı görülüyor.

Bu anlamda, yeni iPhone modelleri için ortada ters kablosuz şarj özelliği için engel kalmamış gibi görünüyor. Ancak tahminler Apple’ın bu özelliği yazılımsal olarak engellediği yönünde.

Yeni ortaya çıkan AirPods 3 ve AirPods Pro 2 haberleri sonrası, bu iki yeni kablosuz kulaklığın tanıtılmasıyla iPhone 12 için de bu özelliğin kullanılabileceği konuşuluyor. Kulaklıkların 2021 yılı içinde ortaya çıkması bekleniyor. Bu da iPhone 13 öncesi ters kablosuz şarj özelliğinin karşımıza çıkabileceğine işaret ediyor.

Son ortaya çıkan bilgilere göre AirPods 2 için yılın ilk yarısı, AirPods Pro 3 için ise yılın ikinci yarısı işaret ediliyor. Yine AirPods Studio için ise belirsizlik devam ediyor. Son gelen bilgilere bakılırsa, üst seviye kablosuz kulaklık projesi rafa kalkmış olabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.