iPhone 12 tanıtım tarihi belli oldu!

iPhone 12 tanıtım tarihi belli oldu!

iPhone 12 tanıtım tarihi ile kullanıcı karşısına çıkılacağı iddiası ortaya atıldı.

Bazı kaynaklar ise yeni iPad Air ve Apple Watch Series 6‘nın bugün tanıtılacağını iddia ediyordu. İlk iddia doğru çıktı ve iPhone 12 modellerinin tanıtılacağı Apple Event olarak adlandırılan etkinliğin düzenleneceği tarih açıklandı.

Apple’ın internet sitesindeki etkinlikler bölümünde paylaşılan bilgide, 15 Eylül 2020 günü Türkiye saati ile 20:00’da etkinliğin başlayacağı belirtildi. Her yıl olduğu gibi yine internet üzerinden izleyebileceğimiz etkinliğin Apple Park’ta düzenleneceği belirtiliyor.
Burada kafaları karıştıran detay corona virüsü. Apple’ın diğer telefon üreticileri gibi tamamen online bir etkinlik mi düzenleyeceği, yoksa sınırlı sayıda basın mensubunu mu Apple Park’a davet edeceği şu anda bilinmezliğini koruyor.

Tahmin edebileceğiniz üzere bu etkinlikte sadece yeni iPhone’lar (iPhone 12, iPhone 12 Max, iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max) tanıtılmayacak. Şirketin yeni akıllı saati Apple Watch Series 6 ve yeni iPad Air tanıtılacağına adeta kesin gözüyle bakılan ürünler arasında.

Beklentiler ilk olarak giriş seviyesi modelin yani iPhone 12’nin satışa sunulacağı yönünde. Corona virüs salgınının olumsuz etkileri nedeniyle iPhone 12 Ekim ayında satın alınabilecekken, iPhone 12 Pro da dahil olmak üzere serideki diğer modeller Kasım ayında satışa çıkacak.

Tabi bu tarihler şu anda iddia. 15 Eylül günü gerçekleştirilecek olan Apple Event etkinliğinde tüm detaylar netleşmiş olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.