iPhone 13 sınırları zorlayacak

iPhone 13 sınırları zorlayacak

Teknoloji devi Apple’ın iPhone 12 serisini tanıtmasının üzerinden henüz kısa bir süre geçerken, sipariş verip yeni telefonuna kavuşmayı bekleyen kullanıcıların sayısı bir hayli fazla.

Tabi kullanıcı taleplerinin artması, teknolojinin gelişimini ciddi bir şekilde hızlandırdı. Bu kapsamda iPhone 13 özellikleri şimdiden konuşulmaya başlandı. Bu yıl tasarımda değişikliğe giden ve HDR video kaydı gibi özellikler ile kullanıcı karşısına çıkan Apple’ın önümüzdeki yıl neler sunacağı oldukça merak ediliyor. Zira iPhone 12 ile sunulan yenilikleri yetersiz bulanların sayısı da epey fazla.

iPhone 13, Wi-Fi 6E teknolojisi ile gelebilir!

iPhone 12 serisinde Wi-Fi 6‘ya yer veren Apple’ın önümüzdeki yıl Eylül ayında tanıtımını gerçekleştireceği iPhone 13 serisinde Wi-Fi 6E ile kullanıcı karşısına çıkması bekleniyor. Ayrıca Barclays’deki analistler, bazı iPhone 13 modellerinin Cirrus Logic’in ürettiği yeni bir güç dönüştürme çipine sahip olacağını belirtiyor.  Ek olarak Apple’ın önümüzdeki aylarda yeni bir iPhone SE’yi, daha büyük ekrana sahip bir modeli piyasaya sürmeyi planlamadığı dile getiriliyor.

Wi-Fi 6E nedir?

bu yılın başlarında tanıtımı gerçekleştirilen WiFi 6E standardı, Wi-Fi 6 ile aynı özellikleri taşıyor. Ancak en büyük avantajı 6 GHz frekansını kullanabilmesi. Bu sayede daha fazla kapsama alanı, daha düşük gecikme süresi ve daha yüksek hızlar elde ediliyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.