iPhone 7 Hakkında Yeni İddia

iPhone 7 Hakkında Yeni İddia

Piyasaya çıkmasını büyük bir heyecanla bekleyen insanların olduğu iPhone 7'nin depolama alanı hakkında ilk iddia ortaya atıldı.

Eylül ayında tanıtılması beklenen iPhone 7 için yeni iddialar geldi. İddilara göre depolama alanında radikal bir değişiklik yapılacak.

Yeni modeli üzerinde özel olarak çalışmalarını sürdüren Apple, iPhone'da depolama alanını arttıracak. Konuyla ilgili paylaşılan son bilgilerde iPhone 7'nin en az 32 GB depolama alanı ile piyasaya sunulacağı belirtildi. Önceki modellerde 32 GB alternatif olarak sunulurken, genelde 16 GB'lık versiyonlar tercih ediliyordu. Fakat özellikle çift kamera ve yüksek kalitede çekim yaplma imkanından olduğu tahkin edilen alan ihtiyacını Apple depolama alanının minimum 32 GB olarak belirleyerek çözmüş görünüyor

64 GB Versiyon

Minimum 32 GB olarak kullanıcılra sunulacak iPhone 7, 64 GB olarak da sunulacak. Bu bakımdan daha fazla alan isteyen kişiler 32 yerine 64 GB'lık versiyonunu da tercih edebilir. Bugüne kadar depolama alanında telefon fiyatları arasında 100 dolar fiyat farkı olurken, iPhone 7'de bu sınırların yükseltilmesi ile birlitke fiyatların ne kadar olacağı da merak ediliyor .

İddialar IHS'den

iPhone 7 ile ilgili gündeme gelen iddialar IHS Teknoloji Piyasa Araştırmaları Direktörü Kevin Wang tarafından paylaşılırken Wang yaptığı açıklamalarda 32 GB depolama alanının yanında cihazn 2 GB RAM'e sahip olacağını da söyledi.

İPhone 7 ile ilgili gündeme gelen bu iddiaların ardından cihaz ile ilgili çok daha fazla bilgi sahibi olmak mümkün olsa da hiçbir iddia ile ilgili kesin, net bilgiler mevcut değil.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.