iPhone için WhatsApp’ta yeni bir özellik!

iPhone için WhatsApp’ta yeni bir özellik!

WhatsApp, kullanıcıları için sürekli olarak birçok yeni özellik ve iyileştirme sunmayı sürdürüyor.

Yakın tarihli bir gelişmede, iPhone için popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp sürüm numarasını 2.20.40’a taşıyan yeni bir güncelleme aldı. Uygulamanın bu yeni güncellemesi, iPhone’da içerik paylaşmak için kullanışlı bir seçenek sunuyor.

Güncellemenin ardından, iPhone, sürüm 2.20.40 ile WhatsApp kişi önerilerini doğrudan paylaşım sayfası menüsünde gösteriyor. Kullanıcılar, listedeki herhangi bir isme dokunup gönderme seçeneğini seçerek istediği içeriği, kişilerle zahmetsizce paylaşabilecek. Güncelleme, dünyadaki tüm iPhone kullanıcıları için kullanıma sunuldu.

iPhone WhatsApp’ta paylaşma eylemi artık daha kullanışlı

iPhone için WhatsApp sürüm 2.20.40’a göre, iOS 13’te, kullanıcılar başka bir uygulamadan içerik paylaştıkça WhatsApp kişileri paylaşım sayfasında öneriler olarak gösterilecek. Önceden, paylaşım sayfasında yalnızca WhatsApp simgesi vardı. Şimdiki güncellemeye göre zaman alan bu paylaşım özelliğinde daha önce, uygulamanın paylaşım menüsünü açmak ve ardından içeriği paylaşmak için gerekli kişileri seçmek gerekiyordu. WhatsApp, iPhone cihazlarda bundan böyle kişi adını doğrudan göstereceğinden, paylaşma eylemi daha kullanışlı hale geldi.

WhatsApp v2.20.40 için App Store’daki The Changelog şöyle diyor: iOS 13‘te, başka bir uygulamadan içerik paylaştığınızda WhatsApp kişileriniz artık paylaşım sayfasında öneri olarak görünecek.

Örneğin bir görüntüyü paylaşmak isterseniz öncelikle WhatsApp kişisine dokunmanız gerekiyor. İşiniz bittiğinde, kişi ile paylaşım penceresini açan WhatsApp üzerinden fotoğrafı düzenleyebilir ve gönderebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.