iPhone XS ve iPhone XR Türkiye fiyatı düştü!

iPhone XS ve iPhone XR Türkiye fiyatı düştü!

iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR sonunda ülkemizde tüketicilerle buluştu. Yaşanılan bu gelişmenin ardından ise ortalama olarak 10 bin TL’lik fiyat etiketi ile satışa sunulan yeni iPhone modelleri fiyatı ile oldu

Her ne kadar fiyatı ile tartışılsa da çarpıcı özellikleriyle dikkat çeken XS,  XS Max ve iPhone XR Türkiye fiyatı Amazon Türkiye üzerinden yaklaşık olarak 800 TL gibi bir indirim ile birlikte satışa sunuldu.

Bilindiği üzere Apple Türkiye tarafından açıklanan fiyatlarda, iPhone XS fiyatı 9,899 TL olarak görünürken, iPhone XS Max fiyatı ise 10,999 TL’den başlayan fiyatlara bizleri karşılamıştı. Söz konusu XS ve XS Max modellerine kıyasla biraz daha düşük bir fiyat etiketine sahip olan  XR ise 7.399 TL fiyat etiketi ile satışa sunulmuştu.

Bugün ise yaşanılan gelişme ile birlikte Amazon Türkiye yeni iPhone modellerinin Türkiye fiyatında ciddi bir indirime gitti. Yaklaşık olarak 700- 800 TL gibi bir indirim ile Apple Türkiye Garantili yeni nesil iPhone’ları satışa sunan Amazon, yeni iPhone alacaklara güzel bir fırsat sundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.