iPhone X’te yeni sorun! Çağrıları cevaplamayı

iPhone X’te yeni sorun! Çağrıları cevaplamayı

iPhone X kullanıcılarının başı bu aralar yeni bir sorunla belada. Bazı iPhone X sahiplerinin Apple forumlarında belirttiği şikayete göre telefon çağrısı geldiğinde ekran geç uyanıyor ve çağrılara cevap vermek zorlaşıyor.

Bir dizi iPhone X sahibi, gelen aramaları alırken gecikmeler yaşıyor. Arama geldikten sonra telefonun ekranın açılması 10 saniye kadar sürdüğü bildirildi.

Bazı kullanıcılar, ekran uyanmasının 10 saniyeden fazla sürebileceğini ve hatta Kabul Et veya Reddet düğmesine basamayacakları için çağrıları kaçırdıklarını belirtti. Bazı kullanıcılar, yakın görüş algılayıcısının görüşme sırasında telefonun kulağından çıkarılması halinde ekran açılmaması nedeniyle, görüşme sırasında düzgün çalışmadığını söyledi. Sorun, iPhone X'in ilk başlatıldığı andan itibaren mevcut gibi görünüyor. Aynı zamanda iOS 11.2.5'te de var.

Apple, sorunun ne zamman düzeltileceğini konusunda net bir zaman çizelgesi vermemekle birlikte, soruna baktıklarını ve üzerinde çalıştıklarınnı söyledi. Sorunun donanım veya yazılımsal olup olmadığı konusu belirsiz. Bazı iPhone X kullanıcılarına ise Apple yeni telefonlar verdi. Ancak sorun onlarda devam etti.  Bu da sorunun yazılım kaynaklı olduğu ihtimalini güçlendiriyor.

Apple'ın konuyu araştırdığı göz önüne alındığında, şirket kısa süre içinde sorunu çözüme kavuşturacaktır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.