İphone'unuzda Mutlaka Bulunması Gereken 13 Uygulama

İphone'unuzda Mutlaka Bulunması Gereken 13 Uygulama

Her geçen gün yepyeni modelleriyle gönüllere taht kuran iphone'a sahip olunduğu kadar, yüklenecek birbirinden farklı uygulamalarla elinde iphone bulunduruyor olmanın hakkını da vermek gerekir.

Telefonunuzun modeli ne olursa olsun ona anlam kazandıracak olan yükleyeceğiniz uygulamalar olacaktır. İşte hayatın tadını çıkarmak için 'Telefona hangi uygulamalar yüklenebilir?' sorusunun cevabını bu makaleyi okuduğunuzda bulmuş olacaksınız.
 

1-Safari
 

Ne öğrenmek isteniliyorsa önce google'a soruluyor. Bu durumda internet bağlantısı olan iphone'nun öncelikli vazgeçilmez uygulaması Safari. Daha çok şey öğrenmek için bu uygulama telefonunuza yükleyeceğiniz ilk uygulama olmalı.
 

2-Mail Kutusu
 

Gelen e-postalarınızı kontrol etmek, bu konuda bildirim almak için mail kutusuna ihtiyacınız var. Bunun için de iphone'unuza mail kutusu yüklemeyi unutmayın.
 

3-Facebook
 

Sosyal medya platformları arasında ilk sırayı alıp uzaktaki dost, akraba, arkadaş çevresini bile yakınlaştıran, sizle ilgili gelişmelerden onları, onlarla ilgili gelişmelerden de sizi haberdar eden bu uygulama artık olmazlarınız arasında. iphone'unuzun da olmazı olmalı.
 

4-Facebook Messenger
 

Facebook'ta takip ettiğiniz arkadaşlarınızla mesajlaşma ve görsel paylaşım yapmak için bu uygulamaya telefonunuzda ihtiyacınız var.
 

5-Twitter
 

Gündemi takip edebilmek için bir Twitter hesabınız olmalı. Telefonunuzla onu yanınızda taşımalısınız ki gündemi her an takip edebilesiniz.
 

6-İnstagram
 

Görsel paylaşım ve hikâye adı altındaki anlık paylaşımlar için bu uygulama biçilmiş kaftan. Kesinlikle bu uygulamayı telefonunuzda bulundurmalısınız.
 

7-Google Maps
 

Yerini bilmediğiniz her yere sizi kolaylıkla ulaştıracak uygulama. İlk defa gideceğiniz yerlere kaybolmadan varmak bu uygulama sayesinde artık çok kolay. 'Mutlaka aradığım yerler oluyor' diyorsanız telefonunuzun öncelikli uygulamaları arasında olmalı.
 

8-Snapchat
 

24 saat bitiminde kendini imha eden anlık iletileriyle özellikle gençler arasında yaygınlaşan bu iletiye yaşınız kaç olursa olsun anlık paylaşımlarınız için iphone'unuzda sizin de ihtiyacınız var.
 

9-WhatsApp
 

En yaygın mesajlaşma uygulamalarının başında gelen WhatsApp, telefonunuzda da olmalı.
 

10-Swarm
 

Yakınlarınızın ve tanıdıklarınızın nerde bulunduğunu takip edip onlara, anında yanlarına giderek sürprizler yapabileceğiniz harika bir uygulama.
 

11-Yelp
 

Yeni gittiğiniz ve yabancısı olduğunuz bir şehrin yerel işletmelerini, bir şehirde tercih etmeniz gereken 'en'li mekânları keşfetmenize yardımcı olacak uygulama. Telefonunuzun olmazsa olmazı olmalı.
 

12-Spotify
 

' Müzik olmazsa olmazım' diyenlerdenseniz,' her yerde, her an müzik dinleyebilmeliyim' diyenlerdenseniz, bu uygulama ihtiyacınızı karşılayacak çok önemli bir uygulama olmalı o zaman. Telefonunuzun başköşesinde yer almalı.
 

13-StepsApp
 

Sağlıklı yaşamak için sizi harekete geçirecek bir uygulama. StepsApp'ı telefonunuza indirin ve tüm koşu, yürüyüş, bisiklet gibi spor aktivitelerinizi takip edin. Şimdi iphone'unuzu elinize alın ve bu uygulamaları yükleyerek her anın tadını çıkarın.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.