İple Yüz Nasıl Gerilir?

İple Yüz Nasıl Gerilir?

Özellikle kadınlar en çok korktuğu konular arasında yaşlanma gelmektedir.

Kadınlar da belirli bir yaştan sonra yaşlanma belirtileri gözükmeye başlar ve bu belirtiler gözüken kadınlar psikolojik açıdan oldukça fazla derece de yıpranırlar. Bu yaşlanma belirtilerinden kurtulmak isteyen kadınlar yüz gençleştirme tekniklerinden biri olan iple yüz germe yöntemini tercih etmektedirler.

İple yüz germe operasyonlarının sonuçları son derece memnun edicidir ve bu operasyonları tekrar yapmak mümkündür. İple yüz germe operasyonlarına örümcek ağı estetiği gibi isimler de verilmektedir. Bu estetik türünde PDO adı verilen ve estetik dışında bazı ameliyatlarda da kullanılan ipler tercih edilmektedir. Bu iplerin üzerinde bulunan dokunun üste asılmasını sağlar ayrıca ip seçimi yapılırken insan dokusu ile tamamen uyumlu olan cerrahi dikiş ipleri tercih edilir. Bu iplerden bazıları cildi ve cilt altında ki dokuyu yukarı asmaya yardımcı olurken iplerin diğerleri de cildin yenilenmesinde büyük rol üstlenir.

İple yüz germe işlemi ile yanaklara dolgun ve belirgin bir ifade verilebilir, kaşlar yukarıya doğru kaldırılabilir. Ayrıca Yüzün hepsinde bulunan kırışıklıklar düzeltilerek kişilerin yüzüne yakışan bir yüz ovali elde etmek mümkündür.

Bunun yanında diğer bir ip grubu ile ipler yüzde ki tüm deriye ve ciltte bulunan kırışıklıkların içerisine uygulanarak cilt de bir yenilenme oluşturulabilmektedir. İple yüz germe işlemleri hasta ve cerrah için uygun bir steril ortam sağlanarak saç ekimi işlemlerinde olduğu gibi lokal anestezi altında yapılabilmektedir.

Uygulamadan sonra burun estetiği operasyonunda ki gibi hastalarda çok az ödem ve morluk olsa da hastalar operasyondan kısa bir süre sonra normal hayatlarına dönebilirler. İple yüz germe işlemi yaptıracak olan kişiler operasyondan önce cerrahlarını ve operasyon yaptıracakları hastaneyi iyi seçmeliler. Ayrıca hastalar operasyondan önce cerrahları ile beraber detaylı bir ön görüşme yapmamalılar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.