IQOO 7, 30 milyon adetten fazla sattı 

IQOO 7, 30 milyon adetten fazla sattı 

Tanıtılmasından önce ortaya çıkan AnTuTu sonuçlarıyla dikkat çeken telefon IQOO 7, satış rakamları ile tekrar gündeme geldi.

Vivo’nun çatısı altında olduğu bilinen IQOO firması, yeni amiral gemisi telefonuyla dikkatleri topladı. Geçtiğimiz hafta tanıtılan ve raflarda yerini alan cihaz, 30 milyon adetten fazla satıldı.

IQOO 7 için açıklanan satış rakamları, bir haftalık süreyi kapsıyor. Bir haftada bu istatistiklere ulaşan telefon, tüketicilere 585 dolar fiyat etiketiyle sunuldu.

IQOO 7 özellikleri

IQOO 7’nin özellikleri arasında en öne çıkan nokta ise donanım oldu. Cihaz, Qualcomm’un amiral gemisi işlemcisi Snapdragon 888 işlemcisinden gücünü alacak. 8 GB ve 12 GB LPDDR5 RAM seçeneği ile gelen telefon, 128 GB ve 256 GB depolama kapasitesi opsiyonlarına sahip olacak.

Donanım özelliklerinin yanı sıra akıllı telefonun AnTuTu’dan 752.935 puan aldığı sızdırılmıştı ve bu skor Xiaomi Mi 11’i geride bırakıyor. Mi 11 aynı testten 745.942 puan elde etti.

Cihazın arka tarafında ise üçlü bir kamera kurulumu yer alıyor. OIS destekli 48 Megapiksel ana kameraya; 13 Megapiksel ultra geniş açı ve 13 Megapiksel telefoto lens eşlik ediyor.

Telefonun pil kapasitesi ise 4.000 mAh olarak duyurulurken, 120W hızlı şarj desteğine sahip.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.