İran’lı Güzel Yashna’dan Mucize

İran’lı Güzel Yashna’dan Mucize

Türk Müziğine aşık “Yashna”, Z7 Prodüksiyon etiketi ile çıkacak olan çalışması Mucize’nin hazırlıklarını tamamladı.

Sekiz yaşından beri Türkiye sevdalısı olan Yashna, annesinin Kanada hayallerine karşı çıkarak yıllar sonra Türkiye ye yerleşen bir İranlı. Çocukluğundan itibaren Türk kanallarını gizli gizli seyreden Yashna Türkçe şarkılara ve özellikle Gökhan Tepe'ye hayran büyüdü.

Hindistan da dört yıl farmakoloji eğitimi alan Yashna, dans ve sahne alanında kendini geliştirerek kariyerine bu yönde devam etti.  Dubai de üç yıl sahne alan Yashna,  ülkesinde  “Ye Ombre” adlı Farsça bir single çıkardıktan sonra hedefini çocukluğundan beri hayalini kurduğu Türkiye ye çevirdi.

2015 yılında O Ses Türkiye yarışmasına katıldı. O dönem tek-tük Türkçe konuşabilen sanatçı elemelerde İngilizce ile konuşup Türkçe şarkı söylemesi herkesin dikkatini çekti.

Yarışma sonrasında kendi çabasıyla Türkçeyi öğrenmeye gayret gösteren Yashna Farsça haricinde Arapça, İngilizce ve Türkçe ana dili gibi, Almanca, Rusça ve Azeri dillerinde şarkılar söyleyebiliyor.

12 Haziran da piyasaya çıkacak olan “Mucize”  şarkısının sözleri Şebnem Sungur'a müziği ise Serdar Aslan'a ait. Aranjesini Erhan Bayrak'ın üstlendiği şarkının klibi ise Gülşen Aybaba tarafından 18 saatte çekildi.

Mucize şarkısına film tadında çekilen duygusal klipte Yashna'ya Yavuz Avşar eşlik etti.

Mucize Z7 Prodüksiyon etiketi ile 12 Haziran itibariyle tüm dijital platformlardaki yerini aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.