İranlı Müşteriler VERYERİ GROUP‘ta

İranlı Müşteriler VERYERİ GROUP‘ta

İthal Laminat ve Lamine parke ürünler konusunda uzman 70 yıllık firma İranlı müşterilerini konuk etti.

Mehmet ÖZDOĞRU - İthal Laminat ve Lamine parke ürünler konusunda uzman 70 yıllık firma, 70 yıllık güvenin adı Versan Veryeri, sektöründe emin adımlarla ilerliyor, büyüyor.

Sektöründe 70 yıllık tecrübeye sahip olan Veryeri A.Ş, istikrarlı  adımlarla büyümeye devam ediyor. Laminat ve Lamine parke  ürünler konusunda piyasada önemli bir yere sahip olun kuruluş önceki gün İranlı bayi ve müşterilerini konuk etti.İran"ın Tahran, Tebriz, Meşhed, İsfahan, Şiraz, Urmiye, Ardabil, Gurgan ve Raşht kentinde gelen 20 kişilik bayi ve distribütörüne şirketin merkezinde 2017 yılı ürünleri ve hedefleri konusunda bilgilendirme yapıldı.

dsc_8623.jpg

Veryeri Group  Yönetim kurulu başkanı Ali Veryeri ve Yönetim kurulu üyeleri Mehmet Mete Veryeri ve Alper Veryeri"nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda İranlı bayilere firmanın 2017 yılı ürünleri ve hedefleri aynı zamanda Laminat ve Lamine parke  ürünlerde 2017 trendleri ve diğer özel tamamlayıcı ile bakım ürünleri hakkında bilgilendirme yapıldı. 

dsc_8613.jpg

Firmayı ziyarete gelen bayilerle sürekli çalıştıkları satıcılar olduğuna dikkat çeken Ali Veryeri 2017 ürünleri ve satış trendlerini anlatma olanağı bulduklarını söyledi. İran ağılıklı olmak üzere Irak, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, ABD ve Gürcistan"a ihracat yaptıklarını söyledi.  

dsc_8602.jpg

Firma olarak ihracata ağırlık vererek %35 büyümeyi, hedefledik 2016 yılında ekonomideki dalgalanmalara ve olumsuzluklara rağmen 3 milyon €uro aşan miktarda ihracat yaptıklarını olumsuz yönde gitmediklerini ve ürün çeşitlerini artırarak satışlarını daha da artıracaklarını ilettiler.  

 

dsc_8575.jpg

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.