Irlamaz İhtiyaç Duyduğu Altyapıya Kavuştu

Irlamaz İhtiyaç Duyduğu Altyapıya Kavuştu

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından uzun süredir altyapıya ihtiyaç duyan Irlamaz'ın ihtiyacı karşılandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Turgutlu Irlamaz mahallesindeki çalışmalarını tamamlayarak bir mahallenin kanalizasyon sorununu daha ortadan kaldırdı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesine bağlı Irlamaz mahallesinin uzun yıllar önce yapılan ve sık sık sorun yaratan kanalizasyon altyapısını tamamen yeniledi.  Yürütülen titiz çalışmayla 4 bin 600 metrelik kanalizasyon ana hattı döşeme işlemlerini tamamlayan MASKİ, mahalleyi sağlıklı altyapı sistemine kavuşturarak uzun dönemde yaşanacak sorunların önüne geçmiş oldu.

“Hayal bile edemiyordum”
Yapılan çalışmaları ‘50 yıllık bir hizmet’ olarak nitelendiren Irlamaz Mahalle Muhtarı Ali Akman, “Vatandaşlarımız bu hizmetten gayet memnun kalıyor. Hizmetler bittikten sonra mahalleli olarak kutlama yapmak amacındayız. Büyükşehir Belediyemiz’e ve Turgutlu Belediyemiz’e sonsuz teşekkürler. İyi ki varlar. Bu hizmetlerin devamı gelecek. Köylerimiz mahalleye dönüştü. Vatandaşlarımızın bir kısmı bunu daha algılayamıyor ama kademe kademe bunlar da düzelecek. Zamana ihtiyacımız var. Bu hizmetlerden dolayı son derece mutluyuz. İşlerin tamamı bittikten sonra güzellikler daha da ortaya çıkacak. Yakın zamanda içme suyu hattımız da sıfırdan yapılacak. Bu içme suyu ve kanalizasyon çalışmalar çok önemli. Ben bunları hayal bile edemiyordum. Bize bu imkanı sundukları için, bu temizliği verdiği için Büyükşehir’e ve MASKİ’ye çok teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.