İş Adamı Gökhan Kirişci'den “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına destek!

İş Adamı Gökhan Kirişci'den “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına destek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan milli dayanışma hareketi olan “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına destek çığ gibi büyümeyi sürdürüyor

İş adamı Gökhan Kirişci, kampanyaya 350 bin liralık bağış yaparak, zor durumdaki vatandaşlarımıza destek oldu. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de görülen koronavirüs, birçok iş yerinin kapanmasına ve pek çok kişinin işsiz kalmasına sebep oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan kampanya neticesinde toplanan yardımların yurttaşlarımıza bir nefes olacağını söyleyen Gökhan Kirişci, imkanı olan herkesin kampanyaya destek olması gerektiğini vurguladı. Kirişci, “Cumhurbaşkanımız tarafından başlatılan kampanyaya az ya da çok hiç önemli değil, destek olmak gerekiyor. Bu ülke hepimizin ve başka Türkiye yok. Dolayısıyla imkanınız varsa o ölçüde mutlaka destek olmalı, virüs nedeniyle işinden, aşından olmuş vatandaşlarımıza destek olmalıyız” dedi. 

Zor Günleri Birlikte Atlatacağız

Koronavirüs nedeniyle geçirdiğimiz zor günlerde birlik ve beraberlik duygusunun önemine değinen Kirişci, sözlerine şu şekilde devam etti:

“ ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyası aslında yalnızca yardımlaşmayı değil, birlik ve beraberlik duygusunu da üst seviyeye çıkartıyor. Bugünleri hep beraber aşacağız ve mutlu yarınlara kavuşacağız. Bir olmaya ve zor günlerde birbirimizi desteklemeye herkesi davet ediyorum. Az ya da çok hiç önemli değil, maksat paylaşmak” 

Sağlık Çalışanlarımıza Sonsuz Teşekkür

Koronavirüs ile ön cephede savaşan sağlık çalışanlarına teşekkür eden Gökhan Kirişci: “Sağlık çalışanları zor şartlarda tüm hastaları iyileştirmeye çalışıyorlar. Bu savaşlarını büyük özveri ile sürdüren tüm personele şükranlarımı iletiyorum. Ayrıca Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya da aldığı önlemler için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.