İş adamlarının güvercin merakı

İş adamlarının güvercin merakı

Makas İnşaat sahibi Kemalettin Makas "güvercin bakmak bir tutkudur" dedi.

Medya Ege- Makas İnşaatın sahibi Kemalettin Makas dönek güvercinlerine gönül vermiş bir müteahhit. Baba mesleği olarak girdiği sektörde 2004 yılından beri faaliyet gösteren Makas İzmir'in farklı bölgelerinde de inşaat faaliyetlerini sürdürüyor. Aile şirketinin yanı sıra 15 yıldır dönek güvercinini hobi olarak besleyen Kemalettin Makas, "Türkiye genelinde dönek güvercinlerine gönül vermiş abi ve kardeşlerimizle cemiyet içinde hobimizi paylaşıyoruz" dedi.

kus-(9)-004.jpg

Dönek güvercinlerin özelliklerinden de söz eden Makas şöyle konuştu;

"Orta irilikte ancak oldukça uzun sayılabilecek bir güvercin ırkıdır. Bu cemiyet içinde farklı işinsaları olarak sayabileceğim bir çok dostumuz var bunlardan bazıların isimleri, Toyota servisi Sahibi Hakan Dalay kardeşim Mercedes servisi Celalettin Makas, Çelik inşaat sahibi Zeki Çelik, Başarı İnşaat Şerafettin Başar, Altınova'dan belediyeci Burçin Kaplan Bergama’dan Muharrem geldi.  Mimar Sezgin Çetin, Engin Çetin iş insanı İlhami Kındıra, Eczacı Hakan Özgül Bursa’dan galerici Orhan Aksoy, Aydın'dan Ahmet Dinçer. Önceden güvercin beslemek uğursuzluk olarak görülüyordu. Ama şimdi iş adamlarının en büyük hobi ve terapisi güvercin beslemektir ve bizde uzun zamandır güvercin besliyoruz."

kus-(1)-001.jpgkus-(2)-001.jpgkus-(3)-001.jpgkus-(4)-001.jpgkus-(5).jpgkus-(6).jpgkus-(7).jpgkus-(8).jpgkus-(10).jpgkus-(11).jpgkus-(9)-005.jpgkus-(8)-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum