İş Dünyası Konut Yapı Kooperatifi'nden Karşıyaka'ya Yeni Proje!

İş Dünyası Konut Yapı Kooperatifi'nden Karşıyaka'ya Yeni Proje!

İş Dünyası Konut Yapı Kooperatifi'nden Karşıyaka'ya 610 Konutluk Yeni Proje!S.S. İş Dünyası Konut Yapı Kooperatifi Karşıyaka Örnekköy mahallesinde 610 konutluk yeni proje için start verdi.

BATI KOOP'a bağlı kooperatiflerden biri olan S.S. İş Dünyası Konut Yapı Kooperatifi Karşıyaka'nın Örnekköy mahallesinde 610 konutluk yeni proje için İzbeton ile sözleşme imzaladı.

İmza törenine İzbeton Genel müdürü Heval Savaş Kaya, BATI KOOP Genel başkanı Halil Kurt, İş Dünyası Konut Yapı Kooperatifi başkanı Cihangir Lübiç, başkan yardımcısı Halil Telli, Çağlar Kalkan ve Av. Mustafa Çağlar katıldı. İmzaların atılmasını ardından inşaat çalışmaları hızlı bir şekilde başladı.

img-20211214-wa0010.jpg

FİYATLAR 537 BİN TL'DEN BAŞLIYOR

Yeni projenin 2 etapta tamamlanması planlanıyor, Birinci etabın 24 ayda ikinci etabın ise 30 ayda teslim edilmesi öngörülüyor. 1+1, 2+1, 3+1 dairelerden oluşan projede fiyatlar 537 bin TL'den başlıyor. Kooperatiflerin sahip olduğu yasal vergi indirimleri nedeniyle piyasa koşullarına göre daha uygun olan fiyatlar nedeniyle yoğun ilgi gören projede daire satışları hızlı ilerliyor.

KARŞIYAKA GÜZEL BİR ESER KAZANACAK

Hafriyat çalışmaları devam eden şantiye alanında tüm çevre, peyzaj ve rekreasyon çalışmaları ile sosyal donatı alanları İZBETON A.Ş tarafından yapılacak. Kooperatif Başkanı Cihangir LÜBİÇ yeni kurulmuş kooperatife gösterilen ilgiden çok memnun olduklarını, yapılan projeyle İzmir Büyükşehir belediyesi kontrolünde ve İZBETON A.Ş eşliğinde Karşıyaka bölgesine güzel bir eser kazandıracaklarını söyledi.

img-20211214-wa0009.jpg

SATIŞ OFİSİ 22 ARALIKTA AÇILACAK

Projenin satış ve tanıtım ofisi 22 Aralıkta Karşıyaka Yalı mahallesi 162/A adresinde törenle açılacak. Kooperatif başkanı açılışa herkesin davetli olduğunu ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.