İş dünyası Mükemmellik Zirvesi'nde buluştu

İş dünyası Mükemmellik Zirvesi'nde buluştu

ESBAŞ – Ege Serbest Bölge Kurucu ve İşleticisi A.Ş. tarafından, ESBAŞ Teknoloji Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen 3. Mükemmellik Zirvesi, iş dünyası ve STK'ların yöneticilerini bir araya getirdi.

“Geçmişten Geleceğe Çıpalar” temasıyla gün boyu süren toplantının açılış oturumunda konuşan KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Senem Kılıç, mükemmellik ve kalite arayışında bu etkinliğin önemli bir basamak olduğunu ifade etti. 

Senem Kılıç, kalite gönüllüleriyle faaliyetlerini sürdüren KalDer'in yöneticiler, kurumlar ve bireylerin kalite anlayışını geliştirdiğini belirterek; derneğin ulusal ve uluslar arası deneyimlerin paylaşıldığı önemli süreçlere de ev sahipliği yaptığına dikkat çekti. 

Kılıç, “Mükemmellik kültürünü yaşamın her alanına adapte edebilmek, yaygınlaştırmak, kurumsallık ve kalite anlayışını kalıcı hale getirmek için çalışıyoruz. ESBAŞ gibi kurumların kıymetli liderleri ve değerli çalışanlarıyla birlikte ortaya koydukları vizyonun çok değerli bir örnek olduğunu düşünüyorum. Mükemmellik arayışı hiç bitmeyen bir yolculuktur. İnsan her dönem kendi hayatını da mükemmelleştirmek çabası içinde olmuştur. Gelişimin ve değişimin birinci koşulu yeniliklere adapte olabilmek ve bu adaptasyonu daha da geliştirerek çağa ayak uydurmaktan geçer. Bizler de kalite gönüllüleri olarak, kalite bilincinin toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaşması için çabalarımızı artırarak sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı. 

“ÇOCUKLARI MÜKEMMELLİK KÜLTÜRÜYLE TANIŞTIRIYORUZ”

Mükemmellik kültürünü ilkokul çağındaki öğrencilerle buluşturarak yaşamda onlara yaşamda kalite anlayışını da aşıladıklarını kaydeden Senem Kılıç şunları söyledi: “ Özellikle üniversite öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiğimiz GençKal projemizle birlikte 8 yıldır gençlerin önünü açmak ve başarılı bir kariyere sahip olmaları için onları yönlendirmek gayretindeyiz. Kalite bilincinin küçük yaştan itibaren elde edilmesini gerektiğini savunan bir dernek olarak MiniKal projemizle de ilkokul çağındaki öğrencilerle buluşarak onlara toplam kalite anlayışının önemini anlatıyoruz. Bu anlamda İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile de bir işbirliği içindeyiz. Akredite olmuş değerli eğitmenlerle birlikte çocuklar ve gençlerde kalite algısını yaratmak, kaliteyi bir yaşam tarzına dönüştürmek ve yaşamda uygulamaya geçirmek için gönüllülük esasıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” 

“2019 ÖNEMLİ BİR YIL OLACAK”

2019'un KalDer İzmir Şubesi için önemli hedeflerin gerçekleştirileceği bir yıl olduğunun altını çizen Kılıç, sözlerine şöyle devam etti: “KalDer İzmir Şubesi olarak bu sene gerçekleştirilecek 20'nci Mükemmelliği Arayış Sempozyumu ''Retrofüturizm'' ana teması ile 12-13-14 Haziran'da İzmir Hilton Oteli'nde katılımcılarla buluşacak. Alanında önemli profesyonellerin bir araya geleceği bu etkinlikte “Geçmişin gücü ve mükemmel gelecek” konusunda farklı oturumlarda çok değerli bilgiler paylaşılacak. KalDer İzmir Şubesi olarak benimsediğimiz EFQM modeli çerçevesinde sanayi kuruluşları ve kobilere yönelik gerçekleştirdiğimiz bilgilendirme toplantıları, eğitimler ve saha ziyaretlerimizi de yıl içinde sürdüreceğiz”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.