"İŞ DÜNYASI OLARAK BÜYÜK BİR GURUR DUYDUK"

"İŞ DÜNYASI OLARAK BÜYÜK BİR GURUR DUYDUK"

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) İzmir Şube Başkanı Şerafettin Gücü, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), tarafından açıklanan 2017 yılı büyüme rakamlarını değerlendirdi.

2017 yılında Türkiye ekonomisinin yüzde 7.4 büyümesinin iş dünyası olarak kendilerini son derece memnun ettiğini belirten Gücü bu konuda şunları söyledi;

Sektörel Bazda Spesifik Destekler Çok Önemli

2017 yılı büyüme rakamının 7.4 çıkması iş dünyası olarak bizleri son derece memnun etmiştir. İş dünyası olarak büyük bir gurur duyduk. Türkiye dengeli bir şekilde büyümesini sürdürüyor. Sektörel bazda spesifik desteklerin gelmesi ile birlikte 2018 yılının ilk iki çeyreğinde çok güzel rakamlarla karşılaşacağımızı umuyoruz. 2018 yılında da ülke olarak büyümemizi en güzel şekilde gerçekleştireceğiz.

Ekonomi Kadrolarına İnancımız Tam

Bu alanda G-20’nin zirvesinde olup, OECD ülkeleri arasında ilk ikiye girmek çok güzel bir başarı. Alçak darbe teşebbüsü ve Suriye’de yaşanan gelişmelere rağmen Türkiye ekonomisinin büyümeye devam etmesi takdire şayan bir durum. Bu başarıyı yakalayan,  ekonomiyi yöneten kadrolara inancımız tam, iş dünyası olarak bu güven duygusu ile yatırım yamaya devam edeceğiz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.