"İş Dünyası ve STK'lardan Büyük Destek görüyorum"

"İş Dünyası ve STK'lardan Büyük Destek görüyorum"

KESİAD Başkanı Ve İZTO Başkan Adayı Zeki Yöndem: "İş Dünyası ve STK'lardan Büyük Destek görüyorum" dedi.

Artık değişim zamanı diyerek İzmir Ticaret Odası başkanlığına aday olan KESİAD Başkanı Zeki Yöndem, birlikte yönetelim parolası ile iş dünyası ve  sektörel dernekler, sivil toplum örgütleri, hemsehri dernekleri başta olmak üzere toplumun tüm kesimleriyle görüşmelere ve  ziyaret trafiğine devam ediyor.

 

TOPLUMUN TÜM KESİMLERİYLE TEMAS HALİNDEYİZ

Artık İzmir'in değişim beklentilerine kulak verilmesi gerektiğini vurgulayan İZTO başkan adayı Zeki Yöndem; bunun için İzmir'de başta iş dünyası olmak üzere toplumun tüm kesimleriyle temas halinde olduğunu belirterek, STK'lar iş adamları, Ticaret Odası Üyelerimizin hepsinde bir değişim beklentisi görüyorum. Komiteler başta olmak üzere iş dünyasının her kesimi ve STK'lar ile yaptığım görüşmelerde Odamıza yönelik beklentiler dile getiriliyor. İş dünyası her gittiğimiz yerde bizi ilgiyle karşılıyor. Değişim hedefiyle çıktığımız bu yolda gördüğümüz ilgi ve destek bizi son derece mutlu ediyor. " diye konuştu.

BU KENTE HİZMET ETMEK İÇİN ADAYIM

Ticaret Odası Üyelerinin Odanın faaliyetlerinden memnun olmadığını kaydeden İZTO Başkan adayı Zeki Yöndem, "Adaylığımı açıkladığımdan bu yana sürekli sahadayım. Çeşitli Komitelere mensup üyeler, Dernekler, STK'lar hepsi artık yeter bizimle ilgilenen birileri olsun istiyoruz diyorlar. Biz onların bu beklentilerini boşa çıkarmayacağız. Ticaret Odasını birlikte yöneteceğiz. Bu kentin dinamiklerini harekete geçirmek için Ticaret odasının liderliğine ihtiyacı var. Bizim hedefimiz üyelerimize ve kentimize faydalı olmak. Bu kentten kazananlar bu kente hizmet etmek için elini taşın altına koymalı. Biz Ticaret Odası başkanlığına aday olurken projelerimizi de hazırladık. Herşeyden önce şeffaf yönetim ve birlikte yönetmeyi  vaat ediyoruz" diye konuştu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.