İş dünyasından birlik ve beraberlik mesajı

İş dünyasından birlik ve beraberlik mesajı

İş dünyası temsilcileri kurban bayramı nedeniyle yayımladıkları mesajlarda birlik, beraberlik ve istikrar vurgusu yaptı.

Ülke içi ve dışında yaşanan türlü sıkıntılar ve bunların ekonomik yansımalarının atlatılmaya başlandığı, barış ve güvenlik konularının gündemin ilk sıralarında yer aldığı şu günlerde İzmir'de iş dünyasının nabzını tutan farklı sektörden iş insanları, Kurban Bayramı'nın daha güzel günlere kavuşmak için bir vesile olması görüşünde birleşti.

Milli birlik ve beraberlik çağrısında bulunan sektör temsilcileri, millet olarak tek yürek olduğumuz sürece aşılamayacak zorluğun bulunmadığının altını çizdi.

- Günaydın Group Yönetim Kurulu Üyesi Erol Günaydın: (Lojistik)

Birlik, beraberlik ve Cumhuriyet'in önemini bir kez daha kavradığımız şu günlerde tüm İslam aleminin Kurban Bayramını kutlar; hayırlara vesile olmasını dilerim. Birlik ve beraberliğimizin sonsuza dek sürmesi için var gücümüzle elimizden geldiğince çalışmaya devam edeceğiz.

- Kaşkaloğlu Göz Hastanesi Kurucusu Prof. Dr Mahmut Kaşkaloğlu:(Sağlık)

Kurban Bayramı'nın başta ülkemize ve tüm islam alemine hayırlı olmasını diler; ülke olarak barış huzur, mutluluk ve sağlık dolu günler için el birliğiyle çalışmamız gerektiğini söylemek isterim. Barış ve huzurun egemen olduğu bayram günleri kutlamak dileğiyle, herkes için sağlık ve sıhhat temenni ediyorum.

- Egebeta Yönetim Kurulu Başkanı Gafur Alişer: (Otomasyon ve Yapı Malzemeleri)

Manevi duygular ve paylaşımın öne çıktığı, fakirlerin sevindirildiği, küslüklerin unutulduğu Kurban Bayramı tüm İslam dünyasına kutlu olsun. Her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının ihtiyacı olan demokrasi ve Cumhuriyet'ten taviz vermeden, tüm milletimizin kardeşçe, barış ve paylaşım içinde bir Kurban Bayramı geçirmesini Allah'tan dilerim.

- Nasır Group Yönetim Kurulu Başkanı ve MÜFED Başkanı Necip Nasır: (Sağlık ve İnşaat)

Ülke olarak birçok badireyi atlattığımız şu günlerde devletimiz ve hükümetimizin devamlılığı için ülkemizin barışı ve devletimizin istikrarı çok daha önem kazanmıştır. Kurban Bayramı ise bu günlerde birlik - beraberlik için önemli bir vesile olmuştur. Tüm kırgınlıkların bir kenara bırakıldığı, dini değerlerin ve paylaşımının öne çıktığı Kurban Bayramı'nda tüm İslam aleminin bayramını en kalbi duygularımla kutlarım.

-Vira Stratejik Ortaklık Kurucusu Senem Kılıç: (Bilgisayar Mühendisi - İş Kadını)

Bayramlar milletçe birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, yaraların sarıldığı, küslüklerin ve dargınlıkların son bulduğu, milli ve manevi şuurumuzun en yüksek noktaya çıktığı günler. Tüm Müslüman ve Türk aleminin bayramını en içten dileklerimle kutluyor; tüm dünyada yokluk ve acıların son bulmasını diliyorum. Türkiye ve Türk milleti olarak birlik ve beraberliğimize sahip çıktığımız sürece, hiçbir kuvvetin bizi yenemeyeceğini biliyoruz. Millet olarak ülkemiz ve birliğimiz üzerine oynanan tüm kötü senaryoları boşa çıkaracak güçteyiz. Tek yapmamız gereken, daha çok çalışmak ve birbirimize daha çok sarılmaktır. Herkese hayırlı bayramlar diliyorum. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.