İş İnsanı Habil Uluer'den okula kitap bağışı

İş İnsanı Habil Uluer'den okula kitap bağışı

Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen kitap etkinliklerinin bir örneği de Şehit Demet Sezen Güzel Sanatlar Lisesi'nde gerçekleşti.

Yazar Oğuz Özdem'in yazdığı "Sadr-ı Azam Damat İbrahim Paşa" kitabı, 100 öğrenciye 100 kitap etkinliği adı altında Nevşehirli iş insanı Habil Uluer'in de katkısıyla, Okul Müdürü Kemal Yılmaz'a teslim edildi.

original-is-insani-habil-uluerden-kitap-bagisi-n-6316874-b90h.webp

Yazar Özdem "Ölümünün 293. yılında şehrimizin kurucusu İbrahim Paşamıza bir vefa örneği olarak uzun bir süredir üzerinde çalıştığım , Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti'nin katkılarıyla hayat bulan Sadr-ı Azam kitabını Nevşehir halkına armağan etmekten duyduğu mutluluğu dile getirirken ne yazık ki şehrimizin banisi ilerici, entelektüel ve sanatsever paşamızı yeterince tanımıyoruz. Bu kitapla bir nebze olsun onu halkımıza tanıtabilirsem kendimi mutlu sayarım" dedi.

original-is-insani-habil-uluerden-kitap-bagisi-n-6316874-66oq.webp

"Ayrıca kitabın daha geniş kesimlere ulaşmasında katkı sağlayan başta değerli iş insanları Habil Uluer ve Adnan Mumyakan'a olmak üzere kitap severlere teşekkür ediyorum" diyen Özdem, yıl sonuna kadar Cumhuriyetin 100. Yılı çerçevesinde 100 çocuğa 100 kitap etkinliğinin devam edeceğini söyledi.

original-is-insani-habil-uluerden-kitap-bagisi-n-6316874-ge11.webp

Şehit Demet Sezen Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Kemal Yılmaz da "Başta kitabin yazarı hocam Oğuz Özdem olmak üzere katkı sağlayan değerli iş insanı Habil Uluer'e teşekkür ediyorum. Bu kitaptan gerek okul öğrencilerimiz gerekse öğretmenlerimiz istifade edeceklerdir" dedi.

original-is-insani-habil-uluerden-kitap-bagisi-n-6316874-0s9k.webp

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.