İş insanından barınak hayvanlarına destek!

İş insanından barınak hayvanlarına destek!

Otel, otomotiv inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren İş insanı Mehmet Cemiloğlu'nda hayvan barınaklarına destek

İş insanı Mehmet Cemiloğlu, İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde bulunan Yelki mahallesindeki Gözyaşı Doğal Yaşam Çiftliğini ziyaret etti. Gözyaşı Doğal Yaşam Çiftliği'nin barınak kurucusu Muhammed Emin Aksel'den bilgi alan Mehmet Cemiloğlu barınağa çok sayıda mama bağışında bulundu. 

whatsapp-image-2020-07-05-at-14.48.41.jpeg

İnsanlara çağrıda bulunan Mehmet Cemiloğlu, "Gözyaşı Doğal Yaşam Çiftliği'ne ziyaretimizde çok etkilendim. Sokak hayvanlarının haline yazık. Buradan vatandaşlara çağrıda bulunuyorum. Bu konuda daha duyarlı olalım. Hayvanlara böyle güzel barınaklara destek olalım" açıklamasını yaptı.

whatsapp-image-2020-07-05-at-14.49.59.jpeg
İş insanı Mehmet Cemiloğlu'na teşekkür eden Muhammed Emin Aksel, "Barınağımızda 62 tane köpeğimiz, 200 adet kedimiz var. Barınağımızda artık sokakta yaşayamayacak olan cinsten hayvanlar, yaşlılar, amputeler, körler ve çok küçük gruplar burada bizim bakımımızdalar. Sürekli olarak can dostların hem tedavileriyle, hem de bakımlarıyla ilgileniyoruz. Mehmet Cemiloğlu hayrına kedi ve köpeklerimize mama getirdi. Çok teşekkür ederiz" dedi. İş insanı Mehmet Cemiloğlu, her ay düzenli olarak bu yardımları yapacağınında sözünü verdi.