İş insanları ESİAD'ın yeni yıl kokteylinde buluştu

İş insanları ESİAD'ın yeni yıl kokteylinde buluştu

Ege Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (ESİAD) tarafından düzenlenen yeni yıl kutlaması, İzmirli iş insanlarını bir araya getirdi.

ESİAD Sosyal Etkinlikler, Kültür ve Sanat Yuvarlak Masası’nın katkılarıyla düzenlenen gecede yılın stresini atan iş insanları, yoğun iş temposuna kısa bir mola verdi.

780x411-esiadda-sibel-zorlu-donemi-basliyor-kulagima-gelenler-1662414697196.jpg

ESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Zorlu, güçlüklerle dolu bir yıl olmasına karşın 2023’ün tüm Türkiye için büyük anlam taşıdığını belirterek, “Cumhuriyetimizin 100. yaşını kutlamanın gururunu yaşıyoruz. ESİAD olarak Cumhuriyetimizin 100. yaşında farklı etkinliklere imza attık. Kutlamalarımız 100. yıl için özel olarak kurduğumuz filarmoni orkestrasının ücretsiz konseriyle başladı. Sonrasında, bu özel tarihin unutulmaması, nesilden nesile aktarılması için grafik sanatçısı Mahmut Soyer’in katkılarıyla 100. yıl için hatıra pulu bastırdık. Hemen ardından bu etkinliği İzmirli filatelistlerin koleksiyonlarından oluşan pul sergisiyle taçlandırdık. Son olarak Buca Kaynaklar tarafında 10 bin fidanlık bir hatıra ormanı kurduk. Tüm bunları Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılının başlangıcı olarak görüyoruz. ESİAD olarak kurulduğumuz günden bu yana Cumhuriyetimizin değerlerine sahip çıkmayı görev kabul ediyoruz. Hukukun üstünlüğü, eğitimde fırsat eşitliği ve eğitim kalitesinin yükseltilmesi, sürdürülebilir kalkınma, istikrar; bunlar bizim için sadece bir başlık değil her projemizde, her aktivitemizde, her konuşmamızda altını çizdiğimiz, içini doldurmaya çalıştığımız değerler” dedi

Geceye katılan iş insanlarına, dezavantajlı çocukların eğitimi için çalışan Kentimiz İzmir Derneği’ne ESİAD üyeleri adına yapılan bağışlar karşılığında verilen kahve fincanları hediye edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.