İş kadınlarından yeni anneler ziyaret

İş kadınlarından yeni anneler ziyaret

Karşıyaka İş Kadınları Derneği (KAR-İŞKAD) Anneler Gününde, Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yeni anne olanların gününü kutladı.

Karşıyaka İş Kadınları Derneği (KAR-İŞKAD), Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde doğum yapan annelerin ve hemşirelerin gününü kutlayarak, onlara çeşitli hediyeler verdi.

1.jpg

KAR-İŞKAD Başkan Nil Güneri, karşılıksız tek sevgi annenin çocuğuna duyduğu sevgi olduğunu belirterek, “Karşılıksız sevgi ve fedakarlığın simgesi olan tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun. Vefat eden annelerimize de Allah’tan rahmet dilerim. KAR-İŞKAD yönetim kurulu arkadaşlarım ile birlikte hastanede doğum yapan ve anne olmanın mutluluğunu yaşayan hemşirelerimizin Anneler Gününü kutlamak istedik. KAR-İŞKAD kadınlar derneği olarak annelerle birlikte olmanın onları anneler gününde yalnız bırakmamanın gerektiğine inanarak oraya gitmeyi görev saydık. Bizleri gördüğünde çok mutlu olduklarını görmek çok güzel bir duyguydu. Yeni annelerimiz ile Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sevgi Çınar hanımefendi ve hemşirelerimizin bu ziyaretimizden memnun olduklarını görmek bizi çok sevindirdi” ifadelerini kullandı.

2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.