İş Sağlığı ve Güvenliğinde ‘Büyük’ İşbirliği

İş Sağlığı ve Güvenliğinde ‘Büyük’ İşbirliği

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, İzmir Büyükşehir Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürü Ahmet Ata Temiz’e ziyarette bulundu. 

Karşılıklı bilgi alışverişinin gerçekleştirildiği ziyarette, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin iş sağlığı ve güvenliği alanındaki çalışmaları da yerinde incelendi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğü ile İzmir Büyükşehir Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğü iş birliği için bir araya geldi. Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, İş Sağlığı Güvenliği Şube Müdürü Fulden Özdemir ve MASKİ İş Sağlığı Güvenliği Birimi personeli Ruhan Bayraktar ile birlikte, İzmir Büyükşehir Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürü Ahmet Ata Temiz’i ziyaret etti. 

Ziyarette İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin iş sağlığı ve güvenliği alanındaki uygulamaları yerinde incelendi. Karşılıklı bilgi alışverişinin de yapıldığı ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde uygulanabilecek çalışmalar da ele alındı. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak iş sağlığı ve güvenliğine büyük önem verdiklerini ve bu doğrultuda çalışmalar gerçekleştirdiklerini dile getiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, “Bu işi uzun zamandır yapmakta olan İzmir Büyükşehir Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğü’ne ziyarette bulunarak, konu hakkında yapılan yenilikler ile ilgili bilgiler aldık. Çalışmalarımızda bundan sonraki süreçte de işbirliği içerisinde devam edeceğiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.