İsa Erdem, 'Aşı ile aşacağız'

 İsa Erdem, 'Aşı ile aşacağız'

Kaya İzmir Thermal & Convention Genel Müdürü İsa Erdem, Covid 19 aşısının turizm sektörünü de olumlu yönde etkileyeceğini söyledi.

Tüm dünya ülke ve şehirlerinde olduğu gibi Ege’nin incisi İzmir’in 2020 yılını turizm açısından zorluklarla atlattığını söyleyen genel müdür İsa Erdem,’’ Aşının yaygınlaşmasıyla birlikte pandeminin olumsuz etkileri zaman içerisinde ortadan kalkacaktır. Salgının kontrol altına alınması ile başta yasaklamaların ve seyahat kısıtlamalarının aşamalı olarak kaldırılmasını bekliyoruz.  İnsanlar psikolojik açıdan zor bir dönem içindeler. Rahatlamaya ihtiyaçları var. O nedenle seyahat etmek, tatil yapmak istiyorlar.  Aşının yaygın olarak uygulanması ile 2021 yılının ikinci yarısının daha verimli olacağına, 2022’de ise turizm sektörü açısından sıkıntı kalmayacağını düşünüyorum.

isa-erdem.jpg

"Güvenli ve sağlıklı" tatil imajına verdikleri önemi dile getiren İsa Erdem,’’ Kaya İzmir Thermal &Convention olarak Eylül ayından itibaren pandemi döneminde de hizmet vermeye devam ettik. Aldığımız tedbirler ve konuya olan hassasiyetimiz neticesinde turistler tesisimizden mutlu bir şekilde ayrıldı. Turizmde hareketliliği sağlayan başta yerli turist olmak üzere tüm tatilcilere teşekkür ediyorum. dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.