IŞİD Fransa'da Saldırdı

IŞİD Fransa'da Saldırdı

Fransa'nın Başkenti Paris'te radikal İslamcı terör örgütü IŞİD evine dönmekte olan bir emniyet müdürü ve eşini bıçaklayarak öldürdü.

Emniyet müdürünün ve eşinin tam evine girmekte olduğu sırada öldürüldüğü öğrenildi.

Paris'in banliyö bölgelerinden birinin emniyet müdürü olan polis, evine girerken eşiyle beraber evine girdiği sırada kendilerine yaklaşan bir kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. IŞİD'e yakın yayın yapan bir haber ajansında saldırının IŞİD tarafından gerçekleştirildiği açıklandı.

Sivil olan ve eşiyle hareket eden emniyet müdürüne saldırı gerçekleştirilmesi saldırının planlı olarak gerçekleştirildiğini ortaya koyarken, saldırının ardından kurbanlarının evine giren IŞİD'li terörist polisin teslim ol çağrısına uymadı. 

RAID ekipleri olay yerine gönderildi
Teröristin öldürdüğü emniyet müdürü ve eşinin evine girmesiyle ve yapılan anonslara kulak asmamasıyla beraber olay yerine sevkedilen RAID ekipleri (Fransa'nın özel polis kuvveti) eve girerek teröristi öldürdü.

Teslim olmasını sağlamaya çalıştılar
Fransa saati ile 21.30'da olay yerine gelen ilk polis ekipleri şahsın teslim olmasını sağlamaya çalışırken, saldırganın teslim olmama konusunda diretmesi üzerine olay yerine getirilen RAID ekipleri bıçaklı saldırganı vurarak, öldürdü. Evde yapılan aramalarda emniyet müdürü ve eşinin cesedinin bulunmasının yanı sıra hiç yara almamış halde 3 yaşında bir erkek çocuğu kurtarıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.