İşim Menderes'ten işverenlere destek vatandaşa istihdam!

İşim Menderes'ten işverenlere destek vatandaşa istihdam!

Menderes Belediyesi, “İşim Menderes” projesi kapsamında 13 Nisan’da toplu iş görüşmesi düzenleyecek. Günay Basınçlı Döküm firması farklı pozisyonlarda personel alımı yapacak.

MEDYA EGE - Menderes Belediyesi, “İşim Menderes” projesi kapsamında istihdama katkı sunmaya devam ediyor. Belediyenin sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruya göre, İTOB Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Günay Basınçlı Döküm firması ile toplu iş görüşmesi gerçekleştirilecek.

13 Nisan Pazartesi günü saat 15.00’te, Menderes Belediyesi Nikah ve Kongre Merkezi'nde yer alan İşim Menderes Kariyer Merkezi’nde yapılacak görüşmelerde, farklı pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirilecek.

Firma tarafından; zımpara personeli, montaj personeli, dökümhane personeli ve CNC torna personeli olmak üzere çeşitli alanlarda istihdam sağlanacağı belirtildi. Alımların vasıflı ve vasıfsız adaylara açık olduğu, 18-45 yaş aralığındaki kadın ve erkek adayların başvuru yapabileceği ifade edildi.

Çalışma koşullarına ilişkin paylaşılan bilgilere göre, firma çalışanlarına bayram ve yılbaşı alışveriş çeki gibi yan hakların yanı sıra yol ve yemek imkânı sunulacak. Mesai saatlerinin 08.00-18.00 ve 20.00-06.00 vardiyaları şeklinde olduğu, hafta sonunun ise tatil olduğu bildirildi.

Öte yandan firmanın Çamdibi, Halkapınar, Karabağlar, Buca, Gaziemir, Ayrancılar, Pancar, Bulgurca ve Menderes bölgelerine servis imkânı sağladığı kaydedildi.

Menderes Belediyesi yetkilileri, 0 232 700 00 00 (Dahili 4444-4545) numaralı telefondan veya kariyer.menderes.bel.tr adresinden detaylı bilgi alınabileceğini aktardı.

hfmkxbqawaagbh8.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.