İsimtescil.net, WordPress paketini kullanıcısıyla buluşturdu

İsimtescil.net, WordPress paketini kullanıcısıyla buluşturdu

İsimtescil.net; hosting, SSL ve sunucu hizmeti paketini toplu olarak sağladığı WordPress ürününü piyasaya sundu.

 Arama motoru dostu link yapısı ile gelişmiş bir SEO omurgasına sahip olup, özgün içerik ile beslendiğinde diğer kurulumlara göre çok daha hızlı indeks alabilme kabiliyetine sahip olan WordPress;  İsimtescil.net’in yayımcılar için geliştirdiği özel paket sayesinde Cloud (bulut) altyapısı üzerinde en stabil veri iletişimini, maksimum güvenliği ve sürdürülebilirliği bir arada sağlıyor. İsimtescil.net’in WordPress paketi,  evden çalışma sisteminin yaygınlaştığı ve e-ticaret sektöründe büyümenin görüldüğü bu günlerde büyük bir avantaj olarak kullanıcıya sunuluyor. 

İsimtescil.net’in hosting, SSL ve sunucu hizmetini toplu olarak sağladığı ürünü; her ihtiyaca uygun yüzbinlerce tema ve eklenti (plug-in) seçenekleri ile dünyada 40 milyondan fazla web sitesi tarafından kullanılan WordPress’i gelişmiş içerik yönetimi sistemleri arasına ekledi.

 Arama motoru dostu link yapısı ile gelişmiş bir SEO omurgasına sahip olup, özgün içerik ile beslendiğinde diğer kurulumlara göre çok daha hızlı indeks alabilme kabiliyetine sahip olan WordPress;  İsimtescil.net’in yayımcılar için geliştirdiği özel paket sayesinde Cloud (bulut) altyapısı üzerinde en stabil veri iletişimini, maksimum güvenliği ve sürdürülebilirliği garanti ediyor.  Evden çalışma sisteminin yaygınlaştığı ve e-ticaret sektöründe büyümenin görüldüğü bu günlerde de büyük avantaj sunan toplu paket, kullanıcısına profesyonel bir deneyim yaşatıyor. 

WordPress deneyimi nedir? 

WordPress, hiç bir kodlama bilgisine ihtiyaç duyulmadan, her türlü içeriğin üretilmesine, internet ortamında yayımlanarak yönetilmesine izin veren bir online yönetim sistemi olarak tanımlanıyor.  Kullanımı ve kurulumu oldukça basit olan WordPress; ilk kullanım, blog siteleri, şirketlerin internet siteleri için oldukça yoğun talep görüyor. Çevrimiçi portföyler, iş veya kurumsal projeler gibi e-ticaret siteleri için de uygun olan WordPress; aynı zamanda web projelerinin tamamen kişiselleştirilmiş bir sunum haline gelmesini sağlayan çok çeşitli araçlar, eklentiler ve uzantılar içeriyor.  Herhangi bir programlama becerisi gerektirmeyen, kullanıcı dostu ve son derece işlevsel bir çözüm olan WordPress ile bir tıklamayla zengin temalar ve şablonlarla görsel sayfa düzenleme moduna geçilebiliyor.

Dijital sertifika SSL ile WordPress’te online güvenlik sağlayın

İsimtescil.net’in önerdiği  bu toplu paket, SSL içeren yapısıyla online güvenlikte avantaj sağlıyor. Bir web tarayıcısı ve web sunucusu arasında şifreli iletişim sağlayan global bir standart güvenlik teknolojisi olan SSL; kredi kartı numaraları, kullanıcı adları, şifreler, e-postalar gibi hassas bilgilerin bilgisayar korsanları ve kimlik hırsızları tarafından çalınması veya tahrif edilme riskini azaltmak için milyonlarca çevrimiçi işletme ve kişi tarafından kullanılıyor. Bu güvenli bağlantıyı oluşturmak için WordPress’e entegre edilen SSL sertifikası,  ziyaretçilerin sahte bir sitede olmadıklarını garanti etmek üzere web sitesinin kimliğini doğrularken aktarılan verileri şifreliyor. SSL sertifikaları, sertifika isteyen herhangi bir işletmenin kimliğini ve meşruiyetini doğrulamak için güvenilir kuruluşlar olan Sertifika Yetkilileri (CA) tarafından veriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.