Başkan Gappi: İşini Hakkıyla Yapanların Yanındayız

Başkan Gappi: İşini Hakkıyla Yapanların Yanındayız

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü İzmir Gazeteciler Cemiyeti’ni ve Başkan Dilek Gappi’yi ziyaret etti. Başkan Gappi, basın sektöründe yaşanan sorunların çözüme ulaşmasında mesleki eğitimlerin önemli olduğunu vurguladı.

Başkan Gümrükçü'nün ziyaretinde İzmir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri Mehlika Gökmen, Erdal Erek, Esat Erçetingöz, Duygu Tuncer, Meltem Seyis, Gökhan Soyulmaz, Ahmet Buğra Tokmakoğlu, Kenan Yeşil, Çiğli Belediyesi Özel Kalem Müdürü Taylan Kolat yer aldı.

İzmir Gazeteciler Cemiyeti çalışmaları hakkında bilgiler veren Gappi, “Her şeye rağmen mücadele etmeye devam etmeliyiz. AB ve Hollanda Projelerimizle birçok meslektaşımıza, gençlere eğitimler veriyoruz. Gençlerin önünü açabilmek en büyük hedefimiz. Bunları dayanışma ile sağlayabiliriz.” diye konuştu.

utku-gumrukcu-1.jpeg

Gazetecilere yapılan fikir özgürlüğüne yapıldığına dikkat çeken Gappi, gazeteciliği hakkıyla yapan herkesin yanında olduklarını belirterek şu sözleri ekledi:

“İşini hakkıyla yapan herkesin yanındayız. Mesleğe olan baskıların aslında fikir özgürlüğüne yapılan bir baskıdır”

Çalışmaları takip ettiğini söyleyen Utku Gümrükçü, İzmir Gazeteciler cemiyeti ile ortak her projeye destek olacaklarını belirtti. İzmir basınına ellerinden gelen her desteği vereceklerini ekledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.