Işınsu Kestelli'den Binali Yıldırım Övgüsü

Işınsu Kestelli'den Binali Yıldırım Övgüsü

İzmir Ticaret Borsası Başkanı Işınsu Kestelli Binali Yıldırım'ın AK Parti'nin adayı olmasının ardından Yıldırım'a övgü dizdi. Kestelli daha önce de Yıldırım'ın Başbakan olmasını istediğini belirtmişti.

Işınsu Kestelli Binali Yıldırım'ın tek aday olarak AK Parti olağanüstü kongresine gireceğinin açıklanmasının ardından şu açıklamayı yaptı:

Türkiye zor günlerden geçerken İktidar Partisi en iyi seçimi yapmış ve Sayın Binali Yıldırım’ı yeni Genel Başkan ve Başbakan Adayı olarak kamuoyuna açıklamıştır. Bu karar büyük bir siyasi iradenin tecellisidir. Sayın Yıldırım’ın temayül yoklamasında aldığı yüksek oy da bunun kanıtıdır.

Türkiye büyük hedefleri olan büyük bir ülkedir. Bu yolda ihtiyacı olan iki önemli güç, sağlam bir siyasi irade ve güçlü bir icraattır. Çünkü iş dünyası olarak biliyoruz ki bu topraklarda ancak güçlü bir siyasi duruş sergiler ve herkesten çok çalışırsak varlığımızı büyütebiliriz. Bu yolda, ülke yönetiminde uyumun çok kilit bir rolü ve önemi var. İktidar partisi bu kararıyla uyumlu yönetim ve hızlı icraat yolunda çok kritik öneme haiz önemli bir adım atmıştır. Kentimizin milletvekili olan, İzmir ve İzmirlileri çok iyi bilen böylesi değerli bir ismin ülke yönetiminde daha büyük bir rol üstlenmesi Türkiye’miz açısından son derece sevindiricidir. Ülkemizin Sayın Binali Yıldırım’ın Başbakanlığı döneminde, tıpkı küresel kriz öncesi yaşadığımız gibi yeni bir “take off” dönemine gireceğine inancımız tamdır.İş dünyası olarak bize düşen görev Sayın Binali Yıldırım’ın icraatlarına katkı vermek olacaktır.Kentimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.