İşitme Engelliler Foça'yı Gezdi

İşitme Engelliler Foça'yı Gezdi

Karşıyaka İşitme Engelliler Derneği üyeleri, ‘8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ kapsamında Foça’ya gezi düzenledi…

Karşıyaka İşitme Engelliler Derneği’nin Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları üyeleri ve destekçilerinden oluşan 120 misafirin katılımıyla gerçekleşen geziye Foça Belediyesi destek verdi.


İlçe merkezinde karşılanan misafirler ilk olarak, Slow Food Foça Yeryüzü Pazarı’nı gezerek alışveriş yaptı. Ardından, Foça Tarihi Merkezi ve Foça Belediyesi Çevre Kontrol Müdürlüğü Akdeniz Foku Tanıtım Merkezi’ni ziyaret eden misafirlere, işaret dili tercümanları aracılığıyla bilgiler verildi. Foça Belediyesi Karakum Plajı Tesisleri’nde düzenlenen yemek davetinde, Karşıyaka İşitme Engelliler Derneği Kadın Kolları ekibince hazırlanan dans gösterisi ve komik skeçler sergilendi.

Karşıyaka İşitme Engelliler Derneği Başkanı Fatih Özyurt, Emekçi Kadınlar Günü etkinliğine göstermiş olduğu ilgi ve alaka için Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’a teşekkür plaketi sundu.


Dernek üyelerini Foça’da görmekten dolayı mutlu olduklarını ifade eden Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, ‘Böylesi anlamlı ve duygulu bir günde birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bir kez daha tüm kadınlarımızın ‘8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Karşıyaka İşitme Engelliler Derneğimize çok teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar ve esenlikler diliyorum. Karşıyaka İşitme Engelliler Derneğimiz gibi, engelli yurttaşlarımıza yönelik kültür, sanat, eğitim ve dayanışma etkinliklerinde bulunan sivil toplum kuruluşlarına destek vermeyi sürdüreceğiz’ dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.