İslami Gençler İçin Okunacak Kitaplar

İslami Gençler İçin Okunacak Kitaplar

Fırsat Severler İçin Mobil Kütüphane

Güzel kitaplar okumak ve böylelikle İslamiyeti'de en güzel şekilde anlamak ve tabii ki doğru bir Müslüman olarak yaşamak istiyorsanız eğer, bunun için en iyi yolun kitap okumak olduğunu da söyleyebiliriz. Öncelikli olarak Allah bizi, onu tanıyalım, sevelim, sayalım, korkalım, yani bir yaratıcımızın olduğunu bilelim diye yarattı. Bunu bilenler ve buna uygun yaşayanlar için aslında çokta bir sorun yok. Önemli olan iyi olmak, insanları sevmek, onlarla güzel zamanlar geçirmek, hem dünya için ve hemde ahiret için yaşamaktır. Dirilt Kalbini kitabını okumanızı ve bu kitap sayesinde, söylediklerimizi çok daha net bir şekilde anlamanızı tavsiye ediyoruz. Kitap Allah ile kul arasında ki çizgiyi bizlere en güzel şekilde gösteriyor. Yani kulun direk olarak Allah ile bağlantılı olması gerekmektedir. İşte Dirilt Kalbini kitabı bize bunu en güzel şekilde anlatıyor. Bu sayede kitabı okuyarak, kul olmanın ve Allah'tan yardım istemenin önemini bir kere daha görebiliyorsunuz. Artık kitabı almak için BKM Kitap uygulamasından veya www.bkmkitap.com sitesinden alarak, kapınıza kadar getirtebilirsiniz.

Peygamberin Yoluna Girin

Peygamber efendimiz hakkında okunacak güzel kitaplar arıyorsanız eğer, özellikle belirtelim ki BKM Kitap uygulaması üzerinden rahatlıkla bu tür kitapları bulabilirsiniz. Onlarca farklı yazar tarafından yazılmış olan ve okuyabileceğiniz en güzel kitaplar arasında yer alan Hz. Muhammed'in hayatı kitapları, bir hayli önemlidir. Peygamber Efendimizin 23 yıllık Peygamberlik döneminde söylemiş olduğu her sözün de büyük önemi bulunmaktadır. İşte bu nedenle Onun Yolunda Biz kitabını okuyarak, Peygamberimizi farklı bir açıdan da görebilirsiniz. BKM üzerinden kitabı satın alarak, okumaya başlayabilir ve böylelikle kitabın sizlere anlattıklarını da en güzel şekilde görebilir ve yaşayabilirsiniz. Ayrıca Onun Yolunda Biz kitabını hem kendiniz için ve hemde sevdikleriniz için alabilir ve onların da okumasını sağlayabilirsiniz.

İslam Gençliği İçin Huzur Sokağı

İslam romanları arasında en ilgi çekici olanı yeni yazılanlar değil, Şule Yüksel Şenler tarafından yazılan Huzur Sokağı kitabıdır. 40 yıldır satışı yapılan ve tabii ki okunan bir kitap olması ve ayrıca beğenileri en yüksek şekilde toplamış olmasından dolayı, bir çok programa da ismini vermesi nedeni ile bugün sizlerde okumaya başlayabilir ve okudukça öğrenebilirsiniz. Çünkü Huzur Sokağı sizlere günümüz zorluklarında, nasıl doğru bir insan olmanız gerektiğini en detaylı hali ile anlatıyor ve bu anlatımları sayesinde sizin de İslam Ahlakını yaşamanızı sağlıyor.

BKM Kitap Kitapları Ucuza Alın

BKM Kitap ile aradığınız türlerde ki kitapların tamamını bir arada bulabilirsiniz. En uygun fiyatlar ile kitap satışı yaptıkları gibi, kapıda ödeme imkanları ile de kitap satın alabilir ve okumanın keyfini her zaman yaşayabilirsiniz.

Fırsat Severler İçin Mobil Kütüphane

Türkiye'nin en uygun fiyatlı kitap sitesi BKM Kitap, mobil kullanıcılarına hızlı alışveriş imkanı sağlıyor... Hemen mobil uygulamamızı indirerek kaçırılmayacak fırsatlardan sen de yararlan!

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.