İŞLETME FAKÜLTESI’NDE MEZUNIYET HEYECANI

İŞLETME FAKÜLTESI’NDE MEZUNIYET HEYECANI

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) bünyesinde İngilizce eğitimi veren İşletme Fakültesi’ndeki 5 bölümünden mezun olan toplam 280 öğrenci kep attı. Fakültenin birçok ilke imza attığını kaydeden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Okur, DEÜ’lü öğrencilerin aldıkla


Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) İşletme Fakültesi’nin 2016- 2017 mezuniyet töreni, Tınaztepe Yerleşkesi’ndeki Amfi Tiyatro’da düzenlendi. İngilizce eğitim veren fakültenin 5 bölümünde eğitimlerini tamamlayan toplam 280 öğrencinin mezuniyet heyecanına DEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Okur, fakültenin akademik ve idari personeli ile öğrencilerin aileleri ortak oldu. İşletme Fakültesi’nin birçok ilki gerçekleştirdiğine dikkat çeken Okur, “Yabancı dilde eğitim yapmaya başlayan ilk fakültemiz, öğrenci kulübünü faaliyete geçirmesinin yanı sıra birçok ilke imza attı. Ben bu ailenin tüm paydaşlarını kutluyorum. ‘Biz öğrenen, düşünen ve geliştiren yöneticiler mezun etmek istiyoruz’ diyen fakültemizin, öğrencilerimize bu amacı gerçekleştirmek üzere son derece iyi olanaklar sunduğuna ve öğrencilerimizin de bundan sonuna kadar yararlandığına inanıyorum. Burada, ülkemizin çok önemli işletmelerinde yönetici olacak pırıl pırıl adayların olduğunu görüyorum. Sizler çok iyi yetiştirildiniz, rakiplerinizden bir adım öndesiniz” dedi.  

“HOŞGÖRÜLÜ OLUN”

Öğrencilerden hoşgörülü olmalarını, bilimin yolundan ayrılmadan akıl ve vicdanlarını da bir arada kullanmalarını isteyen Fakülte Dekanı Prof. Dr. Yasemin Arbak, “Evlatlarımız hayatlarının yeni bir dönemine adım atıyor. İşletme Fakültesi olarak öğrencilerimize her zaman verebileceğimizin en iyisini vermeye çalıştık. Öğrencilerimize küresel piyasalarda başarılı olmalarını sağlayacak beceri ve yetkinlikleri de kazandırmaya çalıştık. Bugün mezunlarımızın geldiği noktalara baktığımızda çok geniş bir küresel coğrafyada pek çok alanda çalışabildiklerini görüyoruz. Yeni bir yaşama adım atan öğrencilerimizin yaptıklarıyla üniversitemiz ve fakültemiz için gurur kaynağı olacağından hiçbir şüphem yok” diye konuştu.  

YENİ ETAP BAŞLIYOR

Törenin onur konuğu ve DEÜ İşletme Fakültesi mezunlarından Yaşar Birleşik Pazarlama İnsan Kaynakları Müdürü Aylin Yüksel Gençyürek ise “Yeni bir etap başlıyor, eğer okulu başarıyla tamamladıysanız emin olun iş hayatına da başarıyla devam edeceksiniz. Farklılıkların zenginleştirdiğini, birlik olmayı öğrendiniz. Bundan sonra büyük düşünmeniz gerekiyor. Başarıya ulaşmada en önemli etken çalışmaktır” dedi. Daha sonra mezuniyet belgelerini alan öğrenciler, büyük bir coşkuyla keplerini fırlattı, aileleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.