İsmail Çiftçioğlu'dan Zübeyde Ana ve Zühtü Işıl'a ziyaret: Hayalleri gerçeğe dönüştüreceğiz!

İsmail Çiftçioğlu'dan Zübeyde Ana ve Zühtü Işıl'a ziyaret: Hayalleri gerçeğe dönüştüreceğiz!

Seçim çalışmalarına başlamadan önce Zübeyde Hanım'ın ve KSK'nin kurucusu Kadızade Zühtü Işıl'ın mezarlarını ziyaret eden AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, " Karşıyaka'nın hayallerini gerçeğe dönüştüreceğiz" dedi.

AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, seçim çalışmalarına başlamadan önce partililerle birlikte ilk olarak Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın mezarını ziyaret etti. Ardından Karşıyaka Spor Kulübü'nün kurucusu Kadızade Zühtü Işıl ve Karşıyaka'nın sembol taraftarlarından Mustafa Baykara'yı da kabirlerinde yad eden Çiftçioğlu, esnaf ve vatandaş ziyaretleriyle programını sürdürüyor. Çiftçioğlu, "Karşıyaka'mızı hak ettiği hizmete kavuşturmak, mutluluk ve güven dolu yarınların temelini atmak istiyoruz. Karşıyakalılar, kurduğu hayalleri yıllardır yaşayamadı. İşte biz, bu hayalleri gerçeğe dönüştürmek için yola çıktık" dedi.

AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, Karşıyaka için hazırladıkları projeleri önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacaklarını müjdeledi.

1.jpg

KARŞIYAKA'YA OLAN GÖREVİM

Teşkilat mensupları tarafından ilçe binası önünde büyük coşku ve heyecanla karşılanan Çiftçioğlu, "Hayatımın en güzel başlangıçlarını hep Karşıyaka'da yaptım. 'Unutulmaz' dediğim, yıllar sonra bile heyecan ve mutlulukla anlattığım anıların merkezinde hep Karşıyaka vardı. Şimdi, çok sevdiğim Karşıyaka'ya hizmet etme zamanı. Karşıyaka, maalesef yılardır kaliteli hizmete, ilgiye muhtaç kaldı. Biz, artık bu duruma bir son vermek istiyoruz. Karşıyaka'ya verdiğim tüm sözleri tutacağız, ilçemizi hep birlikte daha güzel yarınlara kavuşturacağız. Karşıyaka'da yaşayan, buraya aşık olan bir kişi olarak, bu benim Karşıyaka'ya olan borcum ve görevim" diye konuştu.

2-1.jpg

İZMİR VE KARŞIYAKA İÇİN FIRSAT

Çiftçioğlu, sözlerine şöyle devam etti: "Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Hamza Dağ; İzmir'i çok seven, kentimizin sorunlarını bilen, İzmir için her zaman en iyisini isteyen, partimizin içinde yetişmiş çok değerli bir isim. Kendisinin İzmir'den aday olması, aynı zamanda Karşıyaka'mız için de büyük bir fırsat. 31 Mart'ta hem İzmir'imizde hem de Karşıyaka'mızda artık yeni bir başlangıç yapacağız. Karşıyaka'mızda; umutsuzluğun yerini sevinç, hayal kırıklıklarının yerini güven, yalnızlığın yerini sevgi alsın istiyoruz. Karşıyaka'mız hak ettiği hizmete kavuşmak için daha fazla beklememeli. Seçime kadar sokak sokak, mahalle mahalle dolaşarak Karşıyaka'ya vizyonumuzu, katmak istediğimiz değeri anlatacağız. İnanıyorum ki, 31 Mart'ta başarıya ulaşacağız."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.