İsmail Günaçar'ın diploma göndermesine tepkiler büyüyor!

İsmail Günaçar'ın diploma göndermesine tepkiler büyüyor!

Ahmet Davutoğlu'nun kurduğu Gelecek Partisi'nin kurucular kurulunda yer alan en genç üyesi İsmail Günaçar'ın yaptığı diploma göndermesine tepkiler çığ gibi büyüyor.

AKP'den istifa eden eski Başbakan Ahmet Davutoğlu düzenlediği basın toplantısıyla yeni kurulan Gelecek Partisi'ni kurdu. Partinin tanıtım toplantısına ise, en genç Kurucular Kurulu Üyesi İsmail Günaçar damga vurdu. 22 yaşındaki Günaçar'ın, "Davutoğlu'nun Erdoğan'dan farkı sizce ne olacak?" sorusuna verdiği "Davutoğlu bilime önem veren birisi, en azından diploması var kendisinin. Bizim gençlerimize sahip çıkan ve dünyaca tanınan biri olduğu için bize liderlik yapabilecek birisi" yanıtı gündem oluşturmuştu.

Güneydoğunun genç kanaat önderlerinden "Devletin Derin Aklı" kitabının yazarı araştırmacı yazar Ramazan İzol  incelemeler yapmak için gitmiş olduğu Diyarbakır'da basın mensuplarının sorusu üzerine:

"Konuşmama Yunus Emre ve Hz Mevlanın iki güzel sözü ile  başlamak istiyorum Gezdim Halep ile Şam'ı Eyledim ilmi talep; Meğer ilim bir hiç imiş, İlla edep illah edep. Edebsizliği ele alan insandan zaten “insan” olmaz. Zira “İnsanla hayvan arasındaki en büyük fark edebdir. Bu sözler zaten bir çok şeyi anlatıyor." Bu genç kardeşimiz ilim irfan öğrenmiş ama bu ilmi irfanı kendisine öğretenleri kimler olduğunu görüyoruz.

Firari FETÖ'cü Adem Yavuz Arslan'ın sosyal medya hesabından "En azından Davutoğlu'nun gerçek bir diploması var paylaşımının aynısını bu sözleriyle dile getirmesi Türkiye Cumhuriyeti'nin Başkanına söylenebilecek bir söz değildir. Burası o arkadaşın yetişdiği muz cumhuriyeti değildir. Kimse bu ülkenin Cumhurbaşkanı'na  hakaret edemez. O mevkiye makama dil uzatamaz.

Başta Ahmet Davutoğlu olmak üzere Sayın Cumhurbaşkanımızdan acilen özür dilenmelidir. Şahsım ve temsil ettiğim kişiler adına bu genç kardeşimize ilim irfanla uğraşmasını Akıllı Olmasını" tavsiye ediyorum "dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.