İsmail Küçükkaya Güzelbahçe’ye geliyor

İsmail Küçükkaya Güzelbahçe’ye geliyor

Gazeteci ve televizyoncu İsmail Küçükkaya, Güzelbahçelilerin konuğu olacak.

FOX Televizyonu’nda  hafta içi her sabah Çalar Saat programıyla izleyenlerin gönlünde taht kuran gazeteci İsmail Küçükkaya, 11 Şubat Cumartesi günü Güzelbahçelilerle buluşacak. Güzelbahçe Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 20’de “Atatürk ve Cumhuriyet Kazanımları” konusunda bir konferans verecek olan Küçükkaya, ayrıca Güzelbahçe Belediyesi’nin hediyesi olarak konuklara  Atatürk’ün yazdığı Nutuk’u dağıtacak.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Tüm halkımızı cumartesi günü İsmail Küçükkaya’nın vereceği konferansı izlemeye davet ediyorum” dedi.

İsmail Küçükkaya kimdir?

İsmail Küçükkaya 20 Ocak 1972’de Kütayya’nın Simav ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğretimini Kütahya'da tamamlamasının ardından 1993 yılında Gazi Üniversitesi Gazetecilik Bölümü’nden mezun oldu. 1991'de Hürriyet Gazetesi’nde  muhabirliğe başladı. Sabah ve Star gazetelerinde devam etti. 2000 yılında Akşam Gazetesi’nde köşe yazarlığına başladı. 2003’te SKYTürk Televizyonu Ankara Temsilciliği görevine getirildi. 2005 -2008 yılları arasında Akşam Gazetesi'nin Ankara temsilcisi olarak çalıştı. 2008 yılının kasım ayında getirildiği Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevini 2013'ün haziran ayına kadar sürdürdü. Küçükkaya, 2013 yılının Eylül ayından bu yana da  FOX Televizyonu’nda  Çalar Saat adlı programı sunuyor. Küçükkaya’nın  Cumhuriyetimize Dair isimli bir kitabı var.


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.