İsmail Küçükkaya: "Kimsenin kahramanı olmayacağım"

İsmail Küçükkaya: "Kimsenin kahramanı olmayacağım"

Küçükkaya'dan ortak yayına ilişkin açıklama

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu arasında yarın akşam yapılacak olan ortak yayının moderatörü olan gazeteci İsmail Küçükkaya, TV100 canlı yayınına konuk oldu. Küçükkaya, "İnce ayar" programında Özay Şendir'in sorularını yanıtladı.

İsmail Küçükkaya'nın ortak yayına ilişkin açıklamaları şöyle:

- Her adaya sorulacak aynı sorular da var, ayrı ayrı sorulacak sorular da var. 15 soru ortak, 3- ya da 4 soru adaylara ayrı ayrı sorulacak. süremiz var, her adaya soruyu soracağım kronometre işleyecek. Her soru için 3 dakikalık süre verilecek.

- Her iki adayı da çok iyi tanıyorum. Çok şık, adil bir tartışma olsun istiyoruz.
Yorum yapıp yapmayacağımı bilmiyorum, biraz sürpriz kalsın istiyorum. Ben de çok heyecanlıyım. Bir kültür olsun, birbirimize eleştirilerimizi söyleyip, dinleyebilelim.

 - Uğur Dündar, mesleğimizin zirvesi, bir numaramız. Bana kendine dikkat et, haksızlığa da uğrayabilirsin, iyi düşün dedi, tavsiyede bulundu.

- Sen doğru yaptığına inanıyorsan etkilenmezsin. Böyli bir görevi kabul edeceksen pinçik pinçik edeceklerdir. Bunları kabul ediyorum. Organize saldırılar da oluyor. Bunları tespit ettik. Bireysel eleştiriye açığım ancak organize olanlara dava açacağız.

- İnsanlar kaygılılar. Beni uyarıyorlar. Seni seviyoruz, güveniyoruz diyen de var parmağını sallayıp İsmail Bey dikkat et! diyen de var. Ben 1991 de mesleğe başladım. Kariyerimi heba eder miyim. Tertemiz bir yayın yapacağım buna inanıyorum.

- Bana kimse soruları bana ver diyemez. Öyle bir şey söz konusu olamaz.

- Sürecin başından beri Engin Altay ve Mahir Ünal ile birlikte görüştüm. Yönetmen ve Yardımcısını ben seçmek istedim. Diğer teknik ekibi Altay ve Ünal birlikte kararlaştırdı.

- Stüdyoda dekor olarak sadece İstanbul silueti ve Türk bayrağı olacak.

- Yayında bizim dışımızda adayların sadece birer danışmanı olacak.

- Yayın öncesinde adaylarla görüşmem olmayacak. Yayına makul bir saatte gideceğim. 
Bu sıralar tüm görüşmelerimi iptal ettim. Sadece dün akşam konsere gittim. Müzik beni rahatlatıyor. Doğa da beni rahatlatıyor ama şu an çıkmıyorum. Şu an yayın için kampa girdim.

- Her gün yaptığım işi yaparken sınava çıkan birisiyim. Yarın da aşık olduğum işim, aşık olduğum halkım için sınava çıkacağım. Ben kendimi rezil etmem, kimsenin kahramanı da olmayacağım. İşimi yapacağım. En iyisini yapmaya çalışacağım.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.