İsmail Yetişkin yeniden Seferihisar Belediye Başkanı oldu

İsmail Yetişkin yeniden Seferihisar Belediye Başkanı oldu

En çok tartışılan ilçelerden birisi olan Seferihisar’da CHP Adayı mevcut Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, yeniden başkan seçildi.

MEDYA EGE - İzmir’in bir çok ilçesinde siyasi partilerin adaylarının ortaya çıkmasıyla başlayan süreçte en çok konuşulan ilçelerden birisi Seferihisar oldu. Adayların ve adayları destekleyenlerin çok konuşulduğu Seferihisar’da, mevcut Belediye Başkanı İsmail Yetişkin’i yeniden aday gösteren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kazandı.

Seferihisarlılar, mevcut başkanlarının belediye başkanlığına devam etmesi yönünde karar verirken, oy çokluğuyla seçimi kazanan İsmail Yetişkin, Seferihisar Belediye Başkanlığı’nda ikinci dönemini yaşama hakkını kesin olmayan seçim sonuçlarıyla almış oldu.

İSMAİL YETİŞKİN KİMDİR?

1976 yılında Seferihisar'da doğdu. Lise eğitimini Seferihisar Asil Nadir Lisesi'nde tamamladı. İş hayatına tarım ve ticaretle ilgilenerek başlayan Yetişkin, uzun yıllar Seferihisar Dutlaraltı'nda esnaflık yaparak devam etti.

27 yıl boyunca aktif olarak Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları ve İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundu. 2019 yerel seçimlerinde yüzde 52 oyla Seferihisar Belediye Başkanı seçilen Yetişkin, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP Seferihisar Belediye Başkan Adayı oldu.

NOT: Son sonuçlar güncellenecektir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.