İstanbul Açıkhava Gösteri Merkezi'nde sinema keyfi!

İstanbul Açıkhava Gösteri Merkezi'nde sinema keyfi!

Sinema, tiyatro ve konserler, Covid19 nedeniyle sosyal mesafeye uygun bir şekilde İstanbul Açıkhava Gösteri Merkezi – Yenikapı’da  başladı. Türkiye’de bir ilk olarak Kerki Solfej’in düzenlediği arabalı etkinliklerin ilki Arif V 216 film gösterimi oldu.

İstanbul Açıkhava Gösteri Merkezi – Yenikapı’da sterilize ve sosyal mesafe sınırları içerisinde gerçekleşen etkinlikte araçlar, sosyal mesafe kuralına uygun bir biçimde girişte dezenfekt edildi ve seyircilere maske verilmesinin ardından sosyal izolasyon sağlandı.

“AÇIK HAVADA HAFTA İÇİ SİNEMA VE TİYATRO HAFTA SONU KONSER”

20 Haziran Cumartesi günü Arif V 216 sinema gösterimi ile başlayan etkinlik,  Süt Kardeşler, Avatar, Aile Arasında, Avengers End Game, Tosun Paşa, Titanik, Gora, Star Wars Güç Uyanıyor, Neşeli Günler, Forrest Gump, AROG, Fast And Furious 7, Anadolu Ateşi, Şekerpare, Braveheart, Vizontele, Gülen Gözler, Gladyatör, Fundamentals, Transformers, Hababam Sınıfı Tatilde, Eşkıya, Hokkabaz ve Lalaband ile devam edecek. Ayrıca, Can Yılmaz & Zafer Algöz’ün Burda Olan Burda Kalır tiyatro gösterimi başta olmak üzere, Sunay Akın, Übü Hep Übü ve Ölüm Bizi Ayırana Dek tiyatro gösterimleri ile Yenikapı'da Tiyatro şöleni yaşanacak. Hafta sonu konserleri serisi ise 26 ve 27 Haziran'da gerçekleşecek Kenan Doğulu konserleri ile başlayacak...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.