İstanbul Güne Patlamayla Uyandı

İstanbul Güne Patlamayla Uyandı

Caddede bulunan bir simitçi hayatını kaybederken, bir taksici de ağır yaralandı.

Beyoğlu, Cihangir, Firuzağa Meydanı Defterdar Sokak’ta 5 katlı binanın boş olan 5. katında henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamada caddede bulunan bir simitçi hayatını kaybederken, bir taksici de ağır yaralandı.

Cihangir, Firuzağa Meydanı Defterdar Sokak’ta 5 katlı binanın 5. katında henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi.  Patlamanın ardından çıkan yangını itfaiye ekiplerinin söndürme çalışması devam ediyor. Olayda etrafa yayıla molozların isabet ettiği bir taksinin şoförü Veysel Bulut yaralandı. Yaralı Şişli Etfal Hastanesi’ne kaldırıldı. Polisin olayla ilgili inclemesi devam ediyor.

CESET BULUNDU!

İtfaiye çalışmalarını sürdürürken patlamanın meydana geldiği binanın karşısındaki apartmanın girişindeki tentenin ardından bir simitçinin cansız bedenine ulaşıldı. Simitçinin yıllardır orada tezgah işleten Feridun Yükseltürk olduğu öğrenildi.

454545+-001.jpg

DAİRENİN BOŞ OLDUĞU BELİRLENDİ

Boş olduğu belirlenen dairedeki yangın yaklaşık bir saatlik çalışma sonucu söndürüldü. Polis, sokak içerisini güvenlik şeridi çekti. Çevrede bulunan bazı vatandaşlar panik halinde kaçışırken bazı vatandaşlar da  gözyaşlarını tutamadı.

“BOMBA GİBİ BİR ŞEY PATLADI AKLIM GİTTTİ”

Olay yeri inceleme ve bomba imha polisleri olay yerinde detaylı incelemelerde bulundu. Daha sonra sokak içerisindeki moloz parçaları belediye ekipleri tarafından temizlendi. Olayı gören tanıklar “Önce ‘güm’ diye bir ses geldi, arkasında yer sarsıldı. Bomba gibi bir şey patladı. Aklım gitti. O anda herkes kaçışmaya başladı. Beton blokları çocuğun arabasının üzerine indi.  Üç beş dakika bekledikten sonra arabanın yanına gidip kapıları söktük. Çocuğu çıkarttık ama çocuğun durumu iyi değildi ” diye konuştu.

medyaegeaicpatlama12062016.jpg

ALEV ALEV YANDI

Olayın hemen ardından vatandaşların çektiği cep telefonu görüntülerine yansıdı . Görüntüde patlamanın ardından apartman dairesinden alevler yükseliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.