İstanbul'da 5 müteahhit daha yakalandı

İstanbul'da 5 müteahhit daha yakalandı

Kahramanmaraş'ta 248. saatte Aleyna Ölmez'in sağ çıkarıldığı Atabey Apartmanı'nın müteahhidi Haydar Kurtar'ın da aralarında bulunduğu 5 müteahhit, İstanbul'da yakalandı. Şüphelilerin tamamı, soruşturmanın yürütüldüğü Kahramanmaraş'a gönderildi.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremlerin ardından, "taksirle öldürme" suçu ile ilgili Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma istikametinde harekete geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 5 bloğun ikisinin kolonlarının kesildiği iddiasıyla yıkılan Penta Park Sitesi Müteahhidi Özcan Çakmak, Hasel Sitesi Müteahhidi Hüseyin Aydın, Mehtap Apartmanı Müteahhidi Alâeddin Taze, Atabey Sitesi Müteahhidi Haydar Kurtar ve Hamidiye Sitesi Müteahhidi Ahmet Kara adlı 5 şüphelinin İstanbul'da olduğu bilgisine ulaştı.

aw830104-11.jpg

Yapılan teknik ve fiziki takibin devamında, 5 şüphelinin yakalanması için dün operasyon düzenlendi. Yakalanan şüpheliler, ilk işlemleri için İstanbul Emniyet Müdürlüğüne getirildi. İşlemlerin ardından zanlılar, soruşturmanın yürütüldüğü Kahramanmaraş'a gönderildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.