İstanbul'da örgüt evinde 20 metrelik tünel bulundu

İstanbul'da örgüt evinde 20 metrelik tünel bulundu

Polisler şok oldu

İstanbul Sarıyer'de, DHKP/C terör örgütüne yönelik 3 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda 20 metre uzunluğunda tünel bulundu. Tüneli, şüpheli şahısların kaçmak için kullanacağı değerlendirilirken havadan helikopter destekli operasyon gerçekleştirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünce DHKP/C terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik olarak yapılan çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda Sarıyer'de aralarında DHKP/C terör örgütünün gençlik yapılanması adına faaliyet gösteren “Gençlik Federasyonu” binasın da olduğu 3 adrese operasyon düzenlendi. Eş zamanlı düzenlene operasyonları polis helikopterleri de havadan destekledi. Operasyon anı polis helikopteri tarafından saniye saniye görüntülendi.

Operasyon gerçekleştirilen adreslerden birinde gizli bir girişi olan tünel tespit edildi. Şüpheli şahısların kaçmak için kullanacağı değerlendirilen ve ormanlık alana açılan tünelin 15- 20 metre uzunluğunda olduğu belirlendi. Tespit edilen tünel polis ekiplerince iş makineleriyle kapatıldı.

Öte yandan, operasyon düzenlenen bir başka adreste ise M.Ö. ve B.Ö. isimli iki şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.