İşte 2018 Tesettür Giyiminde Son Trendler...

İşte 2018 Tesettür Giyiminde Son Trendler...

Tesettür modası son zamanlarda büyük bir artış göstermeye devam ediyor...Özellikle Türkiye tesettür modasının yoğun yaşandığı ülkelerin başında geliyor

Tesettür giyim kış trendleri arasında en revaçta olan ekoseli parçalar oldu. Oldukça sade ve şık etek ve mantoların mükemmel bir kombin oluşturmasında ekoseli parçaların katkısı çok büyüktür. 
 

2018 Trendlerinde Keçeler Ve Püsküllü Parçalar Göze Çarpıyor  
 

Yeni kış sezonunda keçeler ve püsküllü parçalar oldukça önemli bir yere sahip. Çanta ve ayakkabılarda püsküller, bluzlarda ve etek uçlarında da tesettür modasına ayrı bir modernlik katıyor. Keçeler ise yelek ve kabanlara ayrı bir şıklık katmış bulunmakta. 
 

2018 Yaz Modasının Rengi ''Mürdüm''
 

Çeşitli renklerle kombinlenerek hoş bir görüntü ortaya koyan mürdüm,  2018 yazının trend rengi olarak belirlendi. Canlılığın ön planda olduğu yaz modasında aynı zamanda spor ve rahat bir tarzın hakim olduğu da dikkat çekiyor. Elbise modellerinde dijital baskı desenleri ön plana çıkmış durumda. Uzun ve kloş elbiseler tesettür giyimde tercih edilenlerin başında geliyor. 


En Önemli Parçalar Olan Tunik Ve Feracede Son Trend


Hem rahat hem de şık bir görünüme sahip olan tunikler tesettür trendleri arasında baş köşede yerini alıyor. Tesettürlü bayanların vazgeçilmesi olan tuniklerin son trend olarak giy-çık özelliğe sahip olanları dikkat çekiyor. Lazer kesim tunikler,  asimetrik ve önü kısa arkası uzun modeller son zamanların en çok tercih edilen tunikleri arasında bulunuyor. 


Yarasa kol ferace modelleri bu yılın trendleri arasına girdi. Modern ve şık görünümünden dolayı tesettür modasının en çok tercih edilen modelleri arasında bulunuyor. Bunun yanı sıra elbise feraceler, Mevlana feraceler de tercih edilenler arasında. Özel tasarım ferace modelleri de bayanların şıklık yarışında ön plana çıkıyor. Son trend ferace modelleri arasında çift renkli ve cepli feraceleri de görmek mümkün. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.