İşte AK Parti İzmir İl Yönetimi...

İşte AK Parti İzmir İl Yönetimi...

AK Parti İzmir İl Yönetimi, genel merkezin onayından geçti. 

Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, göreve gelmesinin 35. gününde yönetim kurulu listesini il başkanlığında yaptığı basın toplantısıyla açıkladı. İstanbul'dan ayağının tozuyla gelerek basın mensuplarının karşısına geçen Kerem Ali Sürekli, titiz bir çalışma yürüttüklerini dile getirdi ve ekipte kadın kotası ve genç bir yönetim vurgusu yaptı. 

Anket çalışmalarımıza yön verdi

Titiz bir çalışma yürüttüklerini dile getiren Sürekli, yönetim listesini belirleme sürecini özetledi: "İlimize gelen davet ettiğimiz partililerimizle görüştük. Biz gittik görüşmeler yaptık. Birçok kişinin görüşünü aldık.2.710 kişi ile anket çalışması yaptık. Sağlıklı sonuçlar aldık. Yönetimde kimi görmek istersiniz. Talep ve beklentiler ve mahallemizdeki sorunlar. Bu anket çalışmalarımıza yön verdi. Bundan sonra da yön verecek. Yine değişik bir yöntemle çalışıyoruz. Yedek yönetimini gözden geçirerek süreç içerisinde gözden geçireceğiz. Yedek yönetim tam anlamıyla oluşmuş değil. Fayda sağlayacak arkadaşları yedek yönetimde değerlendireceğiz."

 

whatsapp-image-2019-05-18-at-12.31.28-001.jpeg

Listede Ortak Akıl Vurgusu 

Bu süreçte herkesin görev almak istediğini dile getiren İl Başkanı Sürekli, "Herkes görev almak istiyordu. 75 kişi var. Ama yüzlerce cv vardı. Buradan 75 arkadaşı seçmek zor. Gençlik ve Kadın Kollarımızın yerinde çalışmalarıyla belli bir oran temsil etmeleri var. İki başkanımızda anlayış gösterdi. Genç aldık, ilçelerden aldık. Geçmiş dönemde görev yapanları değerlendirdik. Başta İzmir'in vedarı iftarı gözümüz nurumuz herşeyimiz son Başbakanımız Binali Beyin büyük destekleri ve Hamza Dağ olmak üzere herkesle istişare ettik. Kurucular kurulumuzu topladık ve sonuçta böyle bir liste ortaya çıktı. Bazı kararlar aldık onları da ifade ettim. Katkı koymak isteyenleri nasıl değerlendireceğiz. 50 asilden sonra 25 yedeği açıklayacağız. Ardından yüksek istişare kurulu açıklayacağız. Hakikaten işlevsel çalıştırmak ve onlardan destek almak ve onların katkılarını almak şeklinde olacak" ifadelerini kullandı. 

Üyelerimizi güncelleyeceğiz

Sürekli, yapacağı yenilikleri de bu ifadelerle duyurdu: "Aidat sistemini gözden geçirelim. Herkes sembolik olarak birşeyler yaptı. Bunları uygulamaya koyalım diye bir sürü arkadaşlarımız oldu. Üyelerimizi sisteme dahil edeceğiz ve üyelikleri güncellemiş olacağız. Sandık kurullarımız var. Buralardaki arkadaşlarımızı etkin şekilde kullanacağız. Sandık hatipleri şeklinde yapacağız. İstişare hız kesmeden devam edecek. Önümüzdeki dönem yeniden yapılanma ve yeniden şahlanma dönemi olarak geçireceğiz. İzmir'in önemli sorunları üzerinde ortak çalışmalar yapacağız. Kolektif ve ortak aklı hayata geçireceğiz."

İzmir'in demografik yapısını yansıttık 

Sürekli, listeyi açıkladıktan sonra ayrıntılara bu sözlerle dikkat çekti: "14 kadın yöneticimiz var. En genç Nur Çimen 96 doğumlu. Son sınıf öğrencisi, gençlik kollarında yer alıyordu. En abimiz geçmişte Tayyip Erdoğan'ın başbakan olduğu dönemde il başkanlığı yapan İbrahim Derici 1961 doğumlu. İzmir'in demografik yapısını yansıtan birçok arkadaşımız yer alıyor."

İŞTE YÖNETİM LİSTESİ!

Ahmet Şimşek (eski il yöneticisi), Ali Aslan (Bayraklı Belediye Başkan adayı), Ali Mete Karagöz (geçmiş dönem ana kademe yöneticisi), Aykut Dikencik (eski il yöneticisi), Bilal Kırkpınar (eski il gençlik kolları başkanı), Bora Ersan, Burçin Oğuz (eski yönetici), Bülent Bademci, Cenk Özen (Romanları temsilen), Deniz Doğan (eski il yöneticisi), Dilaver Kişili (eski il yöneticisi), Elif Özüm (kadın kollarında görev aldı), Emrullah Duran (eski meclis üyesi), Emrun Sulayıcı (eski il yöneticisi), Erkan Özkan (Eski Konak İlçe yöneticisi), Fatih Dinçer, Fatih Yavuzer (milletvekili aday adayı), Fatma Berber (siyasete ilk kez girdi), Fehime Özçelik, Furkan Katmerci (İsmail Katmerci’nin oğlu), Gözde Keskin (Kadın Kolları eski Başkanı), Bilal Sayın, Ayşe Cankurtaran (eski muhtar), Gülşen Gezici, Hayrettin Uçak (eski il yöneticisi),  Hikmet Kaya, İbrahim Derici, İbrahim Ölmez, Koray Battal (gençlik kollarından), Kudret Karaçelik, Levent Başaran (iş insanı), Mehmet Kocaoğa, Mustafa Kandil (eski il yöneticisi), Mustafa Gedikoğlu, Münir Ensari, Nail Kocabaş, Neslihan Akay, Nil Güneri (Karşıyaka İş kadınları), Nülifer Karadağ (eski İl yöneticisi), Nur Çimen, Sefa Şahin, Selim Kalemci (eski MHP’li), Semiha Paçacı, Rafet Uslu, Tuğrul Emre Kaya (Eski Konak ilçe yöneticisi), Uğur Türkan (eski ilçe başkanı), Yusuf Gültekin, Zeynep Şen (eski Buca Kadın Kolları Başkanı)       

yyytytyt.jpg2222222222221212.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.